Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marian Oprisan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta din Focsani

Adevărul Adevărul,
Marian Oprisan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta din Focsani

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon, acuzand probleme cardiace. continuă pe Adevărul

Marian Oprisan, la spital dupa o criza de tahicardie

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, s-a prezentat, vineri seara, la Spitalul de Urgenta din Focsani, acuzand o criza de tahicardie. Am simtit usoare dureri si palpitatii.

Adrian Sarbu, din nou la DNA

Omul de afaceri Adrian Sarbu a ajuns joi, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD. Sarbu a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor care il asteaptau la.

8 alimente pe care le poti recolta din nou si din nou, in propria casa

Ceapa verde, usturoi, telina sau busuioc. Ce au in comun toate aceste legume? Pot creste din nou din ce ramane dupa ce ai pregatit o salata. Descopera cum sa refolosesti resturile din bucatarie pentru a obtine.

Adrian Mutu, nevoit sa se insoare din nou

Adrian Mutu s-a insurat cu Sandra Mutu in Cuba. Ceremonia care a avut loc pe o plaja exotica nu este insa valabila in Romania, decat daca este efectuata si pe teritoriul tarii. Astfel, cei doi trebuie sa repete gestul si sunt chiar in pericol ca intelegerea din acte sa fie anulata.

Florin Piersic Jr, din nou tata

Florin Piersic Jr a devenit din nou tata. Iubita lui a adus pe lume un baietel, cel de-al doilea copil al actorului. Iata cum au ales sa il boteze.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou logoditi

Nu au reincalzit doar dragostea, ci si logodna! Despre Miley Cyrus si Liam Hemsworth se banuieste ca au din nou planuri de casatorie, dupa marea impacare de la inceput de an.

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara.

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara.

Traian Basescu sfideaza justitia si sare din nou in apararea fratelui sau: Suspectez o inscenare

Traian Basescu sfideaza justitia si sare din nou in apararea fratelui sau, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Fostul presedinte spune ca se astepta la un alt verdict, unul de achitare.

Jerry Hall, pregatita din nou de nunta la 59 de ani. Mirele are 84 de ani, dar e miliardar

Niciodata nu este tarziu pentru iubire. Jerry Hall, fosta partenera de viata a lui Mick Jagger, este pregatita sa calce din nou in fata altarului, la 59 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )