Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

România Liberă România Liberă,
Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara. continuă pe România Liberă

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara.

8 alimente pe care le poti recolta din nou si din nou, in propria casa

Ceapa verde, usturoi, telina sau busuioc. Ce au in comun toate aceste legume? Pot creste din nou din ce ramane dupa ce ai pregatit o salata. Descopera cum sa refolosesti resturile din bucatarie pentru a obtine.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou logoditi

Nu au reincalzit doar dragostea, ci si logodna! Despre Miley Cyrus si Liam Hemsworth se banuieste ca au din nou planuri de casatorie, dupa marea impacare de la inceput de an.

Traian Basescu sfideaza justitia si sare din nou in apararea fratelui sau: Suspectez o inscenare

Traian Basescu sfideaza justitia si sare din nou in apararea fratelui sau, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Fostul presedinte spune ca se astepta la un alt verdict, unul de achitare.

Jerry Hall, pregatita din nou de nunta la 59 de ani. Mirele are 84 de ani, dar e miliardar

Niciodata nu este tarziu pentru iubire. Jerry Hall, fosta partenera de viata a lui Mick Jagger, este pregatita sa calce din nou in fata altarului, la 59 de ani.

Se bazeaza pe simptome! Diana Bisinicu, din nou insarcinata

Diana Bisinicu are toate motivele sa fie fericita. Si asta pentru ca interpreta este din nou insarcinata.

Avertizare METEO: Revin ninsorile, incepand de vineri

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani, incepand de vineri, cand sunt estimate si precipitatii in toate regiunile, la inceput sub forma de ploaie, ulterior predominand ninsorile, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Charlie Hebdo socheaza din nou. Caricatura controversata inspirata de imaginea care a ingenuncheat intreaga lume

Charlie Hebdo starneste noi controverse. O caricatura din noua editie a revistei a iscat furie pe internet, scrie The Guardian. Aceasta sugereaza ca Aylan Kurdi, baietelul sirian gasit mort pe o plaja din.

Indonezia: Vulcanul de pe muntele Egon da semne ca va erupe din nou

Autoritatile indoneziene au ridicat miercuri nivelul de alerta din cauza activarii unui vulcan din estul tarii si a recomandat evacuarea a sute de locuitori in urma activitatii vulcanice crescute, a declarat un oficial local citat de agentia DPA.

Remus Truica, din nou la DNA

Omul de afaceri Remus Truica s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )