Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adrian Mutu, nevoit sa se insoare din nou

ADPM ADPM,
Adrian Mutu, nevoit sa se insoare din nou

Adrian Mutu s-a insurat cu Sandra Mutu in Cuba. Ceremonia care a avut loc pe o plaja exotica nu este insa valabila in Romania, decat daca este efectuata si pe teritoriul tarii. Astfel, cei doi trebuie sa repete gestul si sunt chiar in pericol ca intelegerea din acte sa fie anulata. continuă pe ADPM

Imagini de la nunta lui Adrian Mutu! Briliantul s-a insurat pe o plaja exotica din Cuba

Dupa Alexandra Dinu si Consuelo, Adrian Mutu a dus-o la ofiterul starii civile si pe Sandra. Adrian si iubita lui au plecat in Cuba, in vacanta de iarna. Nu doar sa se distreze si sa se relaxeze, ci sa se.

Adrian Mutu, scandal monstru in centrul Bucurestiului

Adrian Mutu s-a intors in Romania dupa ce-a petrecut o vacanta romantica in Cuba alaturi de noua lui sotie, Sandra Bachici, 22 de ani, si a fost implicat deja intr-un scandal, scrie gsp. ro. Revenit in.

Probleme pentru Adrian Mutu. Autoritatile romane i-ar putea anula casatoria

Casatoria lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici oficiata pe 1 ianuarie in Cuba ar putea fi anulata. Autoritatile romane nu iau in considerare actele intocmite in strainatate si cer mirilor sa repete ceremonia.

Adrian Mutu, dorit la Steaua

Dupa ce a rezolvat transferul lui Ciprian Marica, Steaua este pe cale sa dea inca o lovitura de imagine prin aducerea lui Adrian Mutu, scrie ziare. com. Atacantul in varsta de 37 de ani a fost propus, joi, Stelei, de.

Adrian Mutu la Steaua? Ana Maria Prodan: Ar fi ceva...

Adrian Mutu are sansa ca, la 37 ani, sa dea ultima lovitura a carierei si sa ajunga la Steaua pentru a forta convocarea la EURO 2016.

8 alimente pe care le poti recolta din nou si din nou, in propria casa

Ceapa verde, usturoi, telina sau busuioc. Ce au in comun toate aceste legume? Pot creste din nou din ce ramane dupa ce ai pregatit o salata. Descopera cum sa refolosesti resturile din bucatarie pentru a obtine.

Florin Piersic Jr, din nou tata

Florin Piersic Jr a devenit din nou tata. Iubita lui a adus pe lume un baietel, cel de-al doilea copil al actorului. Iata cum au ales sa il boteze.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou logoditi

Nu au reincalzit doar dragostea, ci si logodna! Despre Miley Cyrus si Liam Hemsworth se banuieste ca au din nou planuri de casatorie, dupa marea impacare de la inceput de an.

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara.

Vremea se raceste din nou si revin ninsorile

Meteorologii avertizeaza ca, de joi, vremea se va raci din nou in zilele urmatoare, iar ninsorile vor reveni in toata tara.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )