Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marian Oprisan, internat de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace

B1 B1,
Marian Oprisan, internat de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a ajuns la spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani, din cauza unor probleme cardiace. in varsta de 48 de ani, acesta a fost luat cu. continuă pe B1

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani din cauza unei tahicardii, informeaza Mediafax. in prezent, starea de.

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat in urma unei tahicardii

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, in uma unei tahicardii, iar vineri dimineata va fi supus unei noi evaluari medicale.

CNA a amendat cu 100.000 de lei o televiziune maghiara licentiata in Romania, RTL II, din cauza unor imagini obscene

CNA a amendat, joi, cu 100. 000 de lei televiziunea maghiara RTL II, licentiata in Romania, din cauza ca intr-o emisiune difuzata in ianuarie a prezentat imagini obscene, potrivit Mediafax. Sanctiunea a fost propusa de membrul CNA Lorand Turos si adoptata cu sase voturi pentru si patru impotriva.

Marian Oprisan, internat la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon

Din informatiile noastre, acesta a ajuns de urgenta in aceasta seara la spital, acuzand probleme medicale despre care nimeni din conducerea unitatii medicale nu vrea sa vorbeasca.

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat in urma unei tahicardii

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, in uma unei tahicardii, iar vineri dimineata va fi supus unei noi evaluari medicale, informeaza Mediafax.

Marian Oprisan face apel la Ministerul Public ca alesii sa nu mai fie plimbati in catuse la televizor

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNCJR), Marian Oprisan, a declarat marti ca face apel, in numele UNCJR, catre Ministerul Public ca primarii, presedintii de CJ, demnitarii sa fie tratati corect, sa li se respecte prezumtia de nevinovatie si sa nu mai fie plimbati in catuse la televizor, relateaza Mediafax.

Sharon Stone a fost internata intr-un spital din Sao Paolo

Actrita Sharon Stone a fost internata timp de doua zile intr-un spital din Sao Paolo, informeaza dailystar. com. Vedeta de 56 de ani a fost consultata de un medic specializat in maladii infectioase si a parasit.

Trafic de cosmar in Bucuresti, din cauza ploii abundente (FOTO)

Traficul din Capitala de desfasoara cu dificultate din cauza ploii care care inca de joi noaptea. S-au format ambuteiaje pentru ca mai multe semafoare nu mai functioneaza. Iar ploaia nu se va opri prea curand,.

Prospectiuni a concediat cateva zeci de persoane din cauza protestelor privind gazele de sist

Cateva zeci de persoane din cei 2. 600 de angajati ai companiei de servicii geo64257;zice si geologice Prospectiuni Bucuresti PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, au fost concediate din cauza intarzierilor la lucrari determinate de.

Accident spectaculos in Bistrita. Cu permisul suspendat din cauza alcoolului, un taximetrist s-a rasturnat cu masina de serviciu

Un taximetrist baut a ajuns la spital, dupa ce s-a rasturnat cu masina de serviciu. Barbatul a intrat pe contrasens si a lovit un alt autoturism in care se aflau doi soti. Soferul taxiului a ramas incarcerat.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )