Libnet.ro
UNICEF

07:45

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani

Antena3 Antena3,
Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani din cauza unei tahicardii, informeaza Mediafax. in prezent, starea de. continuă pe Antena3

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat in urma unei tahicardii

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, in uma unei tahicardii, iar vineri dimineata va fi supus unei noi evaluari medicale.

Seful CJ Vrancea, Marian Oprisan, internat in urma unei tahicardii

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a fost internat, joi, la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, in uma unei tahicardii, iar vineri dimineata va fi supus unei noi evaluari medicale, informeaza Mediafax.

Marian Oprisan, internat la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon

Din informatiile noastre, acesta a ajuns de urgenta in aceasta seara la spital, acuzand probleme medicale despre care nimeni din conducerea unitatii medicale nu vrea sa vorbeasca.

Marian Oprisan, internat de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a ajuns la spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani, din cauza unor probleme cardiace. in varsta de 48 de ani, acesta a fost luat cu.

Marian Oprisan face apel la Ministerul Public ca alesii sa nu mai fie plimbati in catuse la televizor

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania UNCJR), Marian Oprisan, a declarat marti ca face apel, in numele UNCJR, catre Ministerul Public ca primarii, presedintii de CJ, demnitarii sa fie tratati corect, sa li se respecte prezumtia de nevinovatie si sa nu mai fie plimbati in catuse la televizor, relateaza Mediafax.

Marian Oprisan: Probabil ca daca ne inscriem toti in Partidul Miscarea Populara si castigam alegerile nu o sa ne mai caute DNA niciodata

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a facut un apel la institutiile statului sa nu mai faca justitie televizata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )