Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sharon Stone a fost internata intr-un spital din Sao Paolo

B1 B1,
Sharon Stone a fost internata intr-un spital din Sao Paolo

Actrita Sharon Stone a fost internata timp de doua zile intr-un spital din Sao Paolo, informeaza dailystar. com. Vedeta de 56 de ani a fost consultata de un medic specializat in maladii infectioase si a parasit. continuă pe B1

Sharon Stone a fost spitalizata in Brazilia

Actrita si producatoarea de film Sharon Stone, in varsta de 56 de ani, a petrecut o noapte intr-un spital din Sao Paulo, unde a fost tratata de catre un specialist in boli infectioase, conform mai multor publicatii braziliene, citate de AFP.

Aproximativ 20 de elevi au fost injunghiati de un coleg intr-un liceu din Pittsburgh

Aproximativ 20 de elevi au fost injunghiati, miercuri, de un coleg, intr-o scoala din apropierea orasului american Pittsburgh , statul Pennsylvania, informeaza NBC si CNN, citate de Agerpres. Suspectul a fost ret.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un accident in Franta

Un roman a murit si alti doi au fost raniti, intr-un accident care a avut loc duminica noaptea, in vestul Frantei, relateaza ziarul regional Ouest France, conform Mediafax.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

Incediu intr-un restaurant din Constanta, soldat cu trei morti si patru raniti. ITM face verificari

Update 14. 10 - Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat.

O batranica de 87 de ani a fost internata de urgenta la spital, dupa ce cainele ginerelui a muscat-o chiar de fata

O femeie de 87 de ani din municipiul Carei, judetul Satu Mare, a fost muscata de fata chiar de cainele ginerelui sau, chiar in curtea locuintei comune unde acestia domiciliaza. Satmareanca a fost transportata de urgenta la spital, iar barbatul s-a ales cu dosar penal.

Incediu intr-un restaurant din Constanta. Trei tinere au murit si patru au fost ranite

Tanara adusa de urgenta in Capitala in urma incendiului produs sambata seara in Constanta este internata la Spitalul de Arsi, in stare critica, avand arsuri si la nivelul cailor respiratorii, a.

Multiplu campion olimpic, internat la terapie intensiva intr-un spital elvetian

Dupa vestea crunta a accidentului suferit de Michael Schumacher, sportul mondial e din nou in stare de soc din cauza unui alt sportiv.

Siria: Cel putin 25 de persoane au fost ucise si peste 100 au fost ranite intr-un dublu atentat

Cel putin 25 de persoane, inclusiv femei si copii, au fost ucise intr-un dublu atentat comis miercuri intr-un cartier din orasul sirian Homs, informeaza agentia SANA. Atentatele, soldate cu 25 de morti si 107 de.

Mai multe persoane au fost injunghiate intr-o cladire de birouri din Canada

Mai multe persoane au fost injunghiate, miercuri, de catre un barbat, intr-un complex de birouri din Toronto, relateaza AFP. O persoana inarmata cu un cutit si foarfece a patruns intr-un birou situat la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )