Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marian Vanghelie, candidat independent la alegerile locale: Sa avem parte de revelione. Nu, Vanghelioane!

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie, candidat independent la alegerile locale: Sa avem parte de revelione. Nu, Vanghelioane!

Locuitorii cartierului Rahova, din Sectorul 5, au avut astazi o surpriza cand, in piata si-a facut aparitia si Marian Vanghelie, candidat independent la alegerile din 27 septembrie. Oamenii nu au ratat momentul si l-au luat la intrebari pe fostul edil. continuă pe Antena3

Se amana alegerile locale 2020? Anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE

Desi ar urma sa aiba loc in mai putin de o luna, se pare ca alegerile locale 2020 sunt in pericol. Anuntul a fost facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE. Alegerile locale 2020 vor avea sau nu loc? Candidat la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a cerut amanarea alegerilor .

Alianta USR PLUS: PSD face plangeri penale pentru ca nu vrea ca oamenii sa iasa la vot la alegerile locale

Alianta USR PLUS acuza PSD ca a facut plangere penala, in Sectorul 1, pentru ca vrea sa opreasca campaniile de informare ale cetatenilor cu privire la viza de flotant care le permite sa voteze la alegerile locale. Nu este nimic ilegal in indemnul USR-PLUS catre cetatenii care traiesc in Sectorul 1 de a-si face vize de flotant la adresa de resedinta inainte de alegerile locale, afirma reprezentantii Aliantei.

Seful Autoritatii Electorale Permanente: Pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare si carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota la alegerile locale

Persoanele testate pozitiv pentru infectia cu coronavirus si internate in unitatile medicale sau cele aflate in carantina sau izolare vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie, solicitand urna.

OFICIAL: A inceput campania electorala pentru alegerile locale. Ce reguli trebuie respectate in aceasta perioada pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput vineri si se va incheia pe 26 septembrie. Toate evenimentele din aceasta perioada se vor desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

S-a stabilit ordinea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti. Cine a tras lozul cel mare

S-a stabilit in ce ordine vor fi trecute partidele pe buletinele de vot, in Bucuresti, la alegerile locale din 27 septembrie. Totul a fost stabilit de Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bucuresti, in sedinta de astazi, de la ora 14:00.

Bolnavii de covid pot cere urna mobila la alegerile locale inclusiv la ATI

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, spune ca bolnavii de COVID-19 vor putea cere urna mobila la alegerile locale din acest an, scrie Radio Europa Libera.

MITULETU-BUICA (AEP): Bolnavii COVID vor putea cere urna mobila la alegerile locale

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, afirma ca persoanele infectate cu noul coronavirus - atat cele aflate in carantina sau izolare, cat si cele din spitale - vor putea vota la alegerile locale folosind urna mobila, conform Agerpres.

Tariceanu insista ca alegerile locale trebuie amanate: Ce sa voteze cetatenii, mastile de pe figura?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cadidat la Primaria Capitalei, sustine ca amanarea alegerilor locale, chiar si cu un an, nu ar fi o problema insurmontabila, in conditiile in care scrutinul din septembrie nu se poate desfasura in conditii normale.

CIOLACU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Romania nu are nevoie de noi experimente

Presedintele PSD Marcel Ciolacu sustine ca miza alegerilor locale din acest an este siguranta unei administratii eficiente si critica PNL, sustinand ca liberalii nu sunt capabili sa administreze eficient nici Romania si nici comunitatile locale. in acest context, liderul social-democrat spune ca Romania nu are nevoie de experimente si le ureaza succes candidatilor partidului pe care il conduce, aratandu-se convins ca romanii vor alege PSD la scrutinul local, conform news. ro.

Cum au loc alegerile locale in vremuri de pandemie: platforma care vine cu un kit de siguranta

Anul 2020 trebuia sa fie, teoretic, unul cu doua runde de alegeri. Cele locale se vor organiza pe 27 septembrie, dar despre cele parlamentare nu se stie, deocamdata, nimic. Iar scrutinul local se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )