Libnet.ro
UNICEF

07:30

OFICIAL: A inceput campania electorala pentru alegerile locale. Ce reguli trebuie respectate in aceasta perioada pentru limitarea raspandirii coronavirusului

B1 B1,
OFICIAL: A inceput campania electorala pentru alegerile locale. Ce reguli trebuie respectate in aceasta perioada pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput vineri si se va incheia pe 26 septembrie. Toate evenimentele din aceasta perioada se vor desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de. continuă pe B1

Campania electorala incepe vineri si se incheie pe 26 septembrie. Reguli speciale, in contextul pandemiei de coronavirus

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput vineri si se incheie pe 26 septembrie, ora 7. in premiera, campania va fi atipica si se va desfasura in anumite conditii, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, intrunirile si evenimentele electorale care au loc in interior pot dura cel mult doua ore si la ele pot participa maximum 50 de persoane. Toti participantii sunt obligati sa poarte masca de protectie.

Cum va arata campania electorala in Romania, in plina pandemie de COVID-19

Campania electorala pentru alegerile locale, care a inceput vineri si se va incheia in 26 septembrie, va fi una atipica, in contextul pandemiei de COVID-19. intrunirile si evenimentele electorale organizate in spatii inchise sunt limitate la doua ore, cu un numar maxim de 50 de persoane, iar toti participantii sunt obligati sa poarte masca de protectie.

Regurile pentru campania electorala, in timp de pandemie

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput astazi, urmand sa se incheie pe 26 septembrie,.

Seful OPC Sud-Est, suspendat din functie. Horia Constantinescu intra in campania electorala pentru Primaria Constanta

Seful OPC pe regiunea Sud-Est a fost suspendat din functie. Acesta se implica in campania electorala, fiind candidat la Primaria Constanta din partea PPU-SL, adica Partidul Puterii Umaniste social-liberal).

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Romania la vot. Nicusor Dan a dat startul campaniei electorale

A inceput oficial campania electorala pentru alegerile locale din 27 septembrie! Startul oficial a fost marcat de candidatul dreptei, Nicusor Dan, care a lipit un afis electoral chiar la miezul noptii pe un panou din Piata Victoriei. Alaturi de el au fost Ludovic Orban si Violeta Alexandru, dar si liderul USR, Dan Barna.

Alegeri locale in pandemie: Ce reguli vrea sa impuna Guvernul in campania electorala

Guvernul ar urma sa aprobe, in sedinta de joi, completarea actului normativ privind prelungirea starii de alerta in Romania cu masuri sanitare pentru perioada campaniei electorale care va incepe vineri, precum si pentru redeschiderea restaurantelor, din 1 septembrie. Una dintre reguli este purtarea obligatorie a mastii de catre persoanele cu varsta de peste 5 ani la evenimentele din campania electorala, indiferent daca acestea se desfasoara intr-un spatiu inchis sau in aer liber, cat si cu ocazia interactiunii, pe strada sau in cazul actiunilor din usa in usa, intre cetateni si candidati ori echipele de campanie ale acestora.

ORBAN: Batalia este impotriva a 28 de baroni rosii, a 1.600 de primari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri dupa- amiaza, ca batalia din campania electorala pentru alegerile locale este impotriva a 28 de baroni rosii, a 1. 600 de primari, satrapi locali, care au tinut populatia sub amenintare, in stare de dependenta, in stare de saracie, conform news. ro.

incepe campania electorala in Statele Unite. Batalia celor doua Americi: Trump vs. Biden

Conventia Republicana s-a incheiat iar campania electorala din SUA incepe. Anul acesta conventia s-a desfasurat diferit si ramane de vazutcum ii va influenta pe americani ceea ce s-a vazut, ceea ce s-a spus si ce s-a promis in aceste zile. Vedem impreuna la Antena 3 cine este in fata: Donald Trump sau Joe Biden.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )