Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mariana Campeanu despre amanarea la plata impozitelor pentru asistatii sociali: Este o crima ca nu-i lasam pe acesti oameni sa moara de foame?

Hotnews Hotnews,
Mariana Campeanu despre amanarea la plata impozitelor pentru asistatii sociali: Este o crima ca nu-i lasam pe acesti oameni sa moara de foame?

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu invitata la Antena 3 a vorbit despre masura luata de ministerul pe care il conduce, masura ce prevede o perioada de gratie de sase luni pentru asistatii sociali, timp in care pot sa-si plateasca taxele catre stat: Noi nu ii iertam de datorii, ci doar ii pasuim pentru sase luni. continuă pe Hotnews

Mariana Campeanu: Ne-am insusit corectia financiara de 25% care va fi aplicata asupra cheltuielilor pe POSDRU

Guvernul a aprobat un memorandum privind unele masuri de remediere a implementarii Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), a declarat Mariana Campeanu, ministrul muncii, dupa sedinta Executivului de miercuri. Campeanu a precizat ca prin acest memorandum, Guvernul a acceptat concluziile Comisiei de Audit, din perioada aprilie-mai 2012, si si-a insusit si corectia financiara de 25% care va fi aplicata asupra cheltuielilor proiectelor care deja au fost platite pana in acest moment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )