Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marii absenti de la actuala Adunare Generala a ONU

Adevărul Adevărul,
Marii absenti de la actuala Adunare Generala a ONU

Cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale ONU a debutat, miercuri, la New York, in prezenta a peste 120 de sefi de stat si de Guvern. Majoritatea liderilor occidentali din intreaga lume s-au intrunit la acest eveniment, insa exista si cateva absente notabile, relateaza CBC News. continuă pe Adevărul

Marii absenti de la actuala Adunare Generala ONU

Cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale ONU a debutat miercuri la New York, in prezenta a peste 120 de sefi de stat si de Guvern. Majoritatea liderilor occidentali din intreaga lume s-au intrunit la acest eveniment, insa exista si cateva absente notabile, relateaza CBC News.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Adunarea Generala ONU: 4 lucruri importante despre aceasta intrevedere

Cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale ONU a debutat miercuri la New York, in prezenta a peste 120 de sefi de stat si de Guvern. Acestia vor dezbate probleme importante ale momentului precum schimbarile climatice, amenintarea epidemiei Ebola, precum si situatia din Irak, Siria si Ucraina.

Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta a anuntat ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )