Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mario Balotelli, transferat de FC Liverpool pentru 22 milioane euro

România Liberă România Liberă,
Mario Balotelli, transferat de FC Liverpool pentru 22 milioane euro

Mario Balotelli, atacantul nationalei Italiei, a fost transferat de FC Liverpool, de la AC Milan, pentru 22 milioane euro. Balotelli revine astfel in Premier League, dupa el fusese cumparat de italieni de la Manchester City in urma cu u . continuă pe România Liberă

Mario Balotelli se intoarce in Anglia, unde a mai jucat la Manchester City

Mario Balotelli isi va incheia intelegerea cu AC Milan si va lasa in urma fotbalul italian, pentru a se reintoarce in primul esalon englez. Atacantul va evolua pentru Liverpool, suma de transfer ridicandu-se la 22 de milioane de euro.

Liverpool l-a ofertat oficial pe Mario Balotelli

Nabadaiosul atacant italian Mario Balotelli ar putea reveni in aceasta vara in Premier League fiind dorit de FC Liverpool.

Finantari noi de 664 milioane euro pe piata de leasing financiar

Piata de leasing financiar a incheiat prima jumatate a anului 2014 cu finantari noi in valoare de 664 milioane euro, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada din 2013, conform unui comunicat de presa.

Prahova: Evaziune de peste 100 milioane euro; administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Doua persoane au fost retinute, luni, iar alte cinci au fost puse sub control judiciar, fiind cercetate pentru evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

Operatiunile Raiffeisen Bank in Romania au adus actionarilor un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru, cam cat creditele date firmelor lui Dan Voiculescu

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Profitul estee cu ceva mai mult decat expunerea bancii pe firmele apartinand lui Dan Voiculescu 40 de milioane de euro). Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 5,94 miliarde euro crestere cu 6%) fata de cele 5,59 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2013. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, volumul total al creditelor a crescut cu 6%, pana la 3,83 miliarde euro, iar o evolutie similara au inregistrat si depozitele +6%), ajungand la 4,3 miliarde euro. Raportul credite/depozite este in prezent de 89% constant fata de iunie 2013).

Eurobank vinde divizia ucraineana pentru 95 milioane de euro

Eurobank, al treilea grup bancar elen, a anuntat astazi ca a ajuns la un acord privind vanzarea diviziei sale din Ucraina catre grupul ucrainean Delta Bank Group pentru 95 de milioane de euro, transmite Reuters.

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au crescut cu 17% in trimestrul doi, la 420 milioane euro

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au urcat cu 17% in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 420 milioane euro, majoritatea categoriilor inregistrand cresteri, potrivit datelor GfK citate de Mediafax, care arata ca este foarte probabil ca trendul ascendent sa continue. Cu exceptia segmentului foto, toate categoriile au crescut in trimestrul al doilea din 2014. Totusi, ritmul de scadere al pietei foto s-a micsorat, ajungand la putin peste -18%. Cea mai mare crestere in valoare 29%) a fost generata de sectorul de Telecom, care a atins 128 de milioane de euro, acesta fiind cel mai mare segment din trimestrul doi. Electronicele au avut o perioada remarcabila, crescand cu aproape 27%, urmate de electrocasnice mari, electrocasnice mici, IT si imprimante, functionale si consumabile , arata rezultatele studiului GfK TEMAX pentru Romania.

Raiffeisen Bank Romania, profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, arata un raport al bancii transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un centru IT la Cluj. Va angaja peste 200 de persoane in 3 ani

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un nou centru de cercetare si dezvoltare in Romania, la Cluj-Napoca, care va opera sub brandul companiei subsidiare Evosoft si unde intentioneaza sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )