Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marius Lucian Obreja, inlocuit la sefia AVAS cu Adrian Constantin Volintiru

Adevărul Adevărul,
Marius Lucian Obreja, inlocuit la sefia AVAS cu Adrian Constantin Volintiru

Marius Lucian Obreja a fost eliberat din functia de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), potrivit unei decizii semnate de premierul Victor Ponta si publicate, vineri seara, in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Victor Ponta l-a numit la sefia AVAS pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, informeaza Mediafax.

Ponta l-a numit la sefia AVAS pe Adrian Volintiru

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, arata sursele de presa.

Victor Ponta l-a numit la conducerea AVAS pe Adrian Volintiru, fost director Rompetrol, Relad ...

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, potrivit Mediafax. Premierul a mai decis ca in functia de vicepresedinte AVAS sa fie numit Andrei George Creci, fost director executiv adjunct in Primaria Capitalei, in locul lui Radu Ghidau. Deciziile au fost semnate vineri de seful .

Victor Ponta l-a numit la conducerea AVAS pe Adrian Volintiru, fost director Rompetrol, Relad si Vulcan

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )