Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marius Marinescu despre Vadim Tudor: Este o mare pierdere

Antena3 Antena3,
Marius Marinescu despre Vadim Tudor: Este o mare pierdere

Fostul senator Marius Marinescu, vicepresedinte al PRM, a declarat luni pentru Agerpres ca, in urma decesului lui Corneliu Vadim Tudor, Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de. continuă pe Antena3

Marius Marinescu, despre decesul fondatorului PRM: Am pierdut cel mai mare nationalist al Romaniei. Era un mare iubitor de oameni, de animale

Vicepresedintele PRM, Marius Marinescu, a declarat luni, dupa vestea decesului lui Cornelui Vadim Tudor, ca Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de oameni si animale. Este o.

Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut, scrie Agerpres. Am.

Gheorghe Funar, despre Vadim Tudor: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, despre adversarul sau: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

A murit Corneliu Vadim Tudor

ACTUALIZARE 22:05 Iliescu, despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza, intr-o postare pe blogul sau, ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat astazi, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor, asemanari stranii in sfarsitul celor doi mari prieteni

Destinul lui Adrian Paunescu si cel al lui Vadim Tudor este asemanator, scrie mediafax. ro. Ambii au fost scriitori si politicieni si ambii s-au stins la varste apropiate, de inima. Adrian Paunescu la 67 de ani,.

Corneliu Vadim Tudor a murit

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit la spitalul Militar din Capitala. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit in urma unui infarct

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit la spitalul Militar din Capitala. Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Vadim Tudor.

Lucian Bolcas, despre decesul lui Corneliu Vadim Tudor. E ca si cum pierd o parte din viata mea

Fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas a declarat luni ca este profund tulburat de vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor, simtind ca a pierdut o parte din viata sa, avand in vedere multele amintiri care.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )