Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut, scrie Agerpres. Am. continuă pe Antena3

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

A murit Corneliu Vadim Tudor

ACTUALIZARE 22:05 Iliescu, despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza, intr-o postare pe blogul sau, ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat astazi, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

Marius Marinescu despre Vadim Tudor: Este o mare pierdere

Fostul senator Marius Marinescu, vicepresedinte al PRM, a declarat luni pentru Agerpres ca, in urma decesului lui Corneliu Vadim Tudor, Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de.

Ion Iliescu ii aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor

Fostul presedinte Ion Iliescu a subliniat ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, si-a gasit locul in istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut.

PROFIL Corneliu Vadim Tudor, exponentul extremismului si xenofobiei in politica si viata publica

Poet de curte al familiei Ceausescu pe vremea comunismului, Vadim Tudor s-a facut remarcat si prin influenta in anturajul echipei Steaua Bucuresti, dar si prin prezenta in anturajul scriitorului Eugen Barbu, un exponent al aripii dure din Securitatea ceausista. Dupa 1990, Vadim a fondat imunda revista Romania Mare, unde a calcat in picioare sute de personalitati ale vietii publice prin calomnii si insulte ramase mai mereu nepedepsite. Pe valul popularitatii data de revista si-a construit si partidul nationalist si xenofob Romania Mare, iar punctul maxim al carierei sale politice a fost finala alegerilor prezidentiale din 2000, cand a fost invins de Ion Iliescu in turul 2. Vadim a ajuns si europarlamentar.

Gheorghe Funar, despre Vadim Tudor: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

Familia lui Vadim Tudor. Cine e sotia si ce spuneau cele doua fete despre tatal lor

Vestea ca a murit Vadim Tudor a fost anuntata in seara aceasta, dupa ce medicii s-au chinuit mai bine de doua ore sa-l resusciteze. Cele mai indurerate persoane sunt sotia sa si cele doua fete, care i-au fost alaturi tot timpul.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, la adresa lui Halep. Ce a sugerat Tribunul despre numarul 2 WTA chiar in ziua mortii sale

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fondatorul PRM, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut pe 28 noiembrie 1949 la Bucuresti, fiul lui Ilie si Eugenia. A fost de profesie sociolog, iar mai apoi a obtinut un doctorat in istorie. S-a facut remarcat in spatiul public prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )