Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor, asemanari stranii in sfarsitul celor doi mari prieteni

Antena3 Antena3,
Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor, asemanari stranii in sfarsitul celor doi mari prieteni

Destinul lui Adrian Paunescu si cel al lui Vadim Tudor este asemanator, scrie mediafax. ro. Ambii au fost scriitori si politicieni si ambii s-au stins la varste apropiate, de inima. Adrian Paunescu la 67 de ani,. continuă pe Antena3

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Lia Olguta Vasilescu: Ce blestem o fi pe poporul acesta de toti oamenii de cultura valorosi se sting in saracie?

Corneliu Vadim Tudor a murit. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, spune ca ii pare rau de moartea fulgeratoare a utimului mare nationalist roman, Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta: Fostii colegi i-au intors spatele in ultimele luni. Era cinstit, nu s-a bucurat la averea statului, ca restul

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta, Radu Comanici, este indurerat si revoltat de soarta tribunului Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni, 14 septembrie, in urma unui infarct, la varsta de 65 ani.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )