Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea (VIDEO)

B1 B1,
Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu. continuă pe B1

Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea

Procurorii DNA au hotarat sa nu mai ceara prelungirea arestarii Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care aceasta are un mandat de arestare la domiciliu pe punctul de a expira, transmis surse din presa.

Avocatii Elenei Udrea contesta, marti, decizia ICCJ

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica, la B1 TV, ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu inca 30 de zile a arestului preventiv in cazul EleneI Udrea.

Magistratii au decis prelungirea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea. Decizia nu este definitiva

Judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv, pana pe 25 aprilie, in cazul Elenei Udrea. Decizia poate fi contestata la aceeasi instanta.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 14:44 iCCJ discuta luni prelungirea arestului preventiv pentru Udrea si Obreja in dosarul Gala Bute Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea si a lui Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, cerere care va fi judecata luni, 23 martie.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea. Avocat: Nu exista un motiv legal pentru prelungirea arestarii preventive (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea in legatura cu cerearea DNA de prelungire a arestului prevetiv in cazul Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La iesirea din sala de.

Marius Striblea: DNA a trecut in referat doar ce i-a convenit. Acuzatia de luare de mita e doar pe declaratia lui Gardean (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, ca referatul procurorilor DNA in cazul prelungirii masurii preventive pentru Elena Udrea este incomplet,.

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Udrea in dosarul Gala Bute, la scurt timp dupa ce masurile preventive din Microsoft au fost eliminate

Oveste buna si una proasta pentru Elena Udrea. DNAcere prelungirea arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Masura urma sa expire pe data de 26 martie. Cererea vine la scurt timpa dupa ce procurorii.

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )