Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Elena Udrea a scapat de masurile preventive in dosarul Microsoft: Procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu in dosarul Microsoft. Procurorii nu au cerut prelungirea masurii dupa data de 17 martie, atunci cand a expirat termenul stabilit de instanta. in schimb in dosarul in.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea

Procurorii DNA au hotarat sa nu mai ceara prelungirea arestarii Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care aceasta are un mandat de arestare la domiciliu pe punctul de a expira, transmis surse din presa.

Elena Udrea a scapat de arest in Dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de arest in dosarul Microsoft. Procurorii nu au mai cerut prelungirea madatului de arestare la domiciliu. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului se afla acum in arest preventiv.

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 14:44 iCCJ discuta luni prelungirea arestului preventiv pentru Udrea si Obreja in dosarul Gala Bute Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea si a lui Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, cerere care va fi judecata luni, 23 martie.

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea

Elena Udrea a scapat de arestarea la domiciliu din dosarul Microsoft, dar procurorii au cerut azi prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala Bute. in cazul acuzatiilor din dosarul Microsoft, DNA nu a mai.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Udrea in dosarul Gala Bute, la scurt timp dupa ce masurile preventive din Microsoft au fost eliminate

Oveste buna si una proasta pentru Elena Udrea. DNAcere prelungirea arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Masura urma sa expire pe data de 26 martie. Cererea vine la scurt timpa dupa ce procurorii.

Gheorghe Stefan, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan a fost dus la sediul DNA pentru noi audieri in dosarul Microsoft. Acesta a facut mai multe denunturi in acest dosar privind finantarea ilegala a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale.

DNA a cerut avizarea arestarii lui Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut, ieri, aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor Publice, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )