Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marius Sumudica: Este cea mai mare palma pe care am dat-o Stelei. Nu-i inghit nici cu 10 kg de lamai

Online Sport Online Sport,
Marius Sumudica: Este cea mai mare palma pe care am dat-o Stelei. Nu-i inghit nici cu 10 kg de lamai

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, s-a eliberat dupa meciul cu ASA Tg. Mures si nu a ezitat sa atace virulent Steaua, echipa care a revenit pe primul loc dupa succesul giurgiuvenilor, scor 3-1. continuă pe Online Sport

FOTO Fabricat in Satu Mare si-a deschis portile. Este cea mai mare expozitie anuala de produse satmarene

Aflata la ce-a de a V-a editie, cea mai mare expozitie de produse satmarene si-a deschis portile. Participa 76 de firme din diferite domenii, de la constructia auto, la producatori de mobila, produse alimentare, software, confectii sau mass media.

Extensia care rezolva cea mai mare problema a Chrome

Google Chrome este unul dintre cele mai populare browsere la nivel global. Acum, multumita unei extensii, devine si mai bun. Google Chrome aduce multe avantaje. Este un browser rapid, se conecteaza la contul de Google, are un mod Incognito foarte usor de folosit si are un numar mare de extensii care completeaza experienta utilizatorilor. Totusi, [] Extensia care rezolva cea mai mare problema a Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Imagini emotionante! Se implinesc 11 ani de la cea mai mare tragedie petrecuta vreodata pe o sosea din Romania

Astazi se implinesc 11 ani de la cea mai mare tragedie petrecuta vreodata pe o sosea din Romania. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a spulberat 18 vieti langa.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar in jumatatea de vest gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, iar mai ales spre seara si in cursul noptii si in Oltenia, Transilvania si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15. 20 l/mp si va cadea grindina, relateaza Mediafax.

Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, potrivit Mediafax.

Presedintele BCE: Perspectiva economica a zonei euro este cea mai favorabila din ultimii sapte ani

Perspectiva economica a zonei euro este cea mai favorabila din ultimii sapte ani, conform presedintelui Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi. El a avertizat, insa, ca reformele structurale sunt cruciale.

VIDEO 11 ani de la cea mai mare tragedie de pe soselele Romaniei - 18 morti dupa explozia de la Mihailesti.Auzeam cum cad bucati din aer

S-au scurs 11 ani de la cea mai cumplita tragedie petrecuta pe o sosea din Romania. 18 oameni au fost spulberati de explozia unui camion incarcat cu azotat de amoniu in ziua fatidica de 24 mai 2004, in localitatea buzoiana Mihailesti. Alti 13 oameni au ramas mutilati pe viata. Momentul este marcat in fiecare an printr-o slujba de pomenire la monumentul ridicat in locul craterului de peste sapte metri adancime produs de explozie.

Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este sa stau in liniste acasa. Ar fi fost mult mai rau daca as fi fost in penitenciar, astazi, de ziua mea (VIDEO)

Elena Udrea, s-a prezentat joi in sala de judecata pentru a-si sustine contestatia cu privire la mentinerea masurii de arest la domiciliu. Sunt un om care trece printr-o experienta unica si incerc sa ma buc.

UPDATE. Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este ca sunt acasa de ziua mea. inca nu m-a sunat Traian Basescu

UPDATE:Elena Udrea a declarat, in urma cu putin timp, inainte de a intra in sediul ICCJ, ca este foarte fericita pentru faptul ca isi petrece onomastica in afara inchisorii. Ca sa fac asa.

Tesla construieste cea mai mare fabrica din lume, in desertul Nevada

Tesla a inceput constructia celei mai mari fabrici din lume, in desertul Nevada, cu o suprafata de 3 milioane de metri patrati, care va costa 5 miliarde de dolari. O filmare cu drona ne arata doar un sfert din fabrica care va produce baterii electrice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )