Libnet.ro
UNICEF

07:30

Marius Sumudica a izbucnit in plans dupa golul 3 marcat de Plzen in meciul cu Austria Viena, care a contribuit la calificarea Astrei in Primavara europeana(FOTO)

B1 B1,
Marius Sumudica a izbucnit in plans dupa golul 3 marcat de Plzen in meciul cu Austria Viena, care a contribuit la calificarea Astrei in Primavara europeana(FOTO)

Anternorul Astrei, Marius Sumudica, a trait cu mari emotii fiecare minut al meciului cu AS Roma, disputat joi seara pe Arena Nationala si incheiat cu scorul de 0-0. in acelasi timp, acesta. continuă pe B1

Marius Sumudica, realist inaintea meciului cu Roma: Pornim cu sansa a doua, dar luptam

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul cu AS Roma din ultima etapa a grupelor Europa League, meci decisiv pentru calificarea in primavara europeana.

Marius Sumudica nu-si mai incape in piele de fericire. Ce l-a anuntat UEFA

Marius Sumudica nu-si mai incape in piele de fericire. Antrenorul Astrei a fost notificat de cei de la UEFA cu o scrisoare in care primeste laude cu privire la schimbarile inspirate pe care le f.

Marius Sumudica scrie istorie! Astra Giurgiu e in primavara Ligii Europa, dupa ce a remizat cu AS Roma, iar Austria Viena a pierdut la Plzen

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a remizat, joi, pe Arena Nationala, scor 0-0, cu AS Roma, in ultima etapa a Grupei E a competitiei. in celalalt meci din grupa Austria Viena a fost invinsa de Viktoria Plzen, scor 3-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )