Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marius Sumudica scrie istorie! Astra Giurgiu e in primavara Ligii Europa, dupa ce a remizat cu AS Roma, iar Austria Viena a pierdut la Plzen

Adevărul Adevărul,
Marius Sumudica scrie istorie! Astra Giurgiu e in primavara Ligii Europa, dupa ce a remizat cu AS Roma, iar Austria Viena a pierdut la Plzen

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a remizat, joi, pe Arena Nationala, scor 0-0, cu AS Roma, in ultima etapa a Grupei E a competitiei. in celalalt meci din grupa Austria Viena a fost invinsa de Viktoria Plzen, scor 3-2. continuă pe Adevărul

Marius Sumudica, realist inaintea meciului cu Roma: Pornim cu sansa a doua, dar luptam

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul cu AS Roma din ultima etapa a grupelor Europa League, meci decisiv pentru calificarea in primavara europeana.

Sumudica, realist inaintea meciului cu Roma: Pornim cu sansa a doua, dar luptam

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul cu AS Roma din ultima etapa a grupelor Europa League, meci decisiv pentru calificarea in primavara europeana.

Marius Sumudica a anuntat cate bilete s-au dat pentru meciul cu AS Roma

Tehnicianul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a venit la Bucuresti, pentru meciul cu Astra Giurgiu,din ultima etapa a grupelor Ligii Europa, cu un lot din care face parte si legendarul Francesco Totti, in varsta de 40 de ani, insa romanii nu se inghesuie la casele de bilete.

Astra Giurgiu-AS Roma in cifre. Amanuntul care il sperie pe Sumudica

Pentru Astra Giurgiu meciul cu AS Roma reprezinta poarta spre primavara europeana sau finalul unei noi campanii in competitia continentala. Vedeti mai jos cateva cifre interesante despre meciul de joi seara programat de la 20:00 pe Arena Nationala.

Marius Sumudica a izbucnit in plans dupa golul 3 marcat de Plzen in meciul cu Austria Viena, care a contribuit la calificarea Astrei in Primavara europeana(FOTO)

Anternorul Astrei, Marius Sumudica, a trait cu mari emotii fiecare minut al meciului cu AS Roma, disputat joi seara pe Arena Nationala si incheiat cu scorul de 0-0. in acelasi timp, acesta.

LIVE Astra Giurgiu-AS Roma 0-0. Austria Viena conduce la Plzen si Astra e obligata sa castige

Astra Giurgiu joaca la aceasta ora cu calificarea in primavara europeana in fata celor de la AS Roma, echipa deja calificata. Astra se califica chiar si in cazul unei infrangeri, cu conditia ca Viktoria Plzen sa o bata pe Austria Viena.

MINUT cu MINUT Astra Giurgiu-AS Roma 0-0. Viktoria Plzen revine incredibil de la 0-2 cu Austria Viena si o califica pe Astra!!!

Astra Giurgiu a jucat joi seara calificarea in primavara europeana in fata celor de la AS Roma, echipa deja calificata si a scos un 0-0 care o duce mai departe.

Marius Sumudica nu-si mai incape in piele de fericire. Ce l-a anuntat UEFA

Marius Sumudica nu-si mai incape in piele de fericire. Antrenorul Astrei a fost notificat de cei de la UEFA cu o scrisoare in care primeste laude cu privire la schimbarile inspirate pe care le f.

Europa League: Care sunt urmatorii pasi pentru Astra Giurgiu

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile Europa League. Ce ii asteapta acum pe giurgiuveni? .

Sumudica rabufneste si ameninta cu plecarea de la Astra: S-a umplut paharul si ma opresc aici cu toate riscurile

Marius Sumudica a declarat dupa egalul cu AS Roma si calificarea in primavara europeana ca nu mai continua sub nicio forma pe banca Astrei Giurgiu si ca pleaca imediat de la echipa patronata de Ioan Niculae, om spre care a aratat cu degetul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )