Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Maroc a fost inaugurata una dintre cele mai mari centrale solare din lume

Playtech Playtech,
in Maroc a fost inaugurata una dintre cele mai mari centrale solare din lume

Noor 1 este prima partea a uneiadintre cele mai mari centrale solare din lume, urmand a fi extinsa in viitorul apropiat. Printre numeroasele constructii pe care le puteti vedea din spatiu se numara si Noor 1, centrala solara construita de marocani la Ourrzazate, care este capabila de a produce nu mai putin de 160 de []. continuă pe Playtech

Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Prin printarea 3D a unui creier fals din gel si monitorizarea cresterii acestuia, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit modul in care cortexul uman isi dezvolta circumvolutiunile. Descoperirea a fost publicata in revista Nature Physics si ar putea elucida misterul legat destructura materiei noastre cenusii. Ar putea, de asemenea, ajuta chiar la [].

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Cele mai mari tragedii rutiere care au indoliat Romania in ultimele decenii. Catastrofa din 1980, cand 48 de oameni au murit in chinuri groaznice la Botosani

Pe soselele din Romania au avut loc in ultimele decenii tragedii teribile de circulatie provocate de soferi inconstienti care s-au aventurat in trafic.

Decizie radiala a Mariei Sarapova cu implicatii mari asupra carierei sale in tenis. Simona Halep poate profita

Rusoaica Maria Sarapova, una dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis din ultimii zece ani, a decis sa-si faca ordine in cariera.

Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Muzeul Judetean expune in luna februarie, in cadrul micro-expozitiei Exponatul lunii, o specie originara din Extremul Orient si nordul Peninsulei Indochina. Este vorba despre Nyctereutes procyonoides sau cainele enot, bursucul de balta, bursucul barbos ori cainele raton, raspandit si in Romania, mai mult chiar decat se credea.

Masuri sporite de securitate in Koln, la carnavalul traditional

Carnavalul din Koln, una dintre cele mai mari petreceri populare din aceasta perioada a anului organizate in Germania, a inceput joi, insotit de drastice masuri de securitate, dupa ce in Noaptea de Anul Nou in acest oras aproximativ o mie de femei au fost victime ale unor abuzuri sexuale si furturi atribuite in mare parte unor barbati migranti, relateaza agentiile internationale de presa, potrivit Agerpres.

Fostul sef al Complexului Energetic Oltenia, acuzat ca isi spiona angajatii

Scandal cu iz de spionaj la una dintre cele mai mari companii de stat din Romania. Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, este acuzat ca isi spiona angajatii si le intercepta.

Microsoft a cumparat creatorul de tastaturi virtuale SwiftKey, aplicatie instalata pe mai bine de 300 milioane de terminale

Microsoft a cumparat cu 250 milioane dolari compania britanica SwiftKey care a dezvoltat una dintre cele mai populare aplicatii mobile de tastaturi virtuale. SwiftKey s-a infiintat in 2008 si se foloseste si de inteligenta artificiala pentru a prezice ce urmeaza sa tasteze utilizatorul. Aplicatia a fost cativa ani pe bani, insa din 2014 este gratuit de instalat, veniturile provenind din mici achizitii in interiorul aplicatiei, scrie Financial Times. Tehnologia SwiftKey este folosita si de fizicianul Stephen Hawking care se ajuta de ea cand vorbeste si cand creeaza prelegeri si articole stiintifice.

Cele mai bune ponturi contra insomniei. Cum se induce somnul prin intentia paradoxala, metoda studiata si folosita in psihoterapie

Oamenii care n-au probleme mai mari de sanatate, diagnosticate sau care trebuie cercetate, dar sunt surprinsi de dimineata incercand sa adoarma, pot incerca sfaturile psihologilor de pacalire a sistemului.

Automobile Dacia: Angajatii vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% potrivit negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, transmite compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )