Libnet.ro
UNICEF

05:15

Martin Zmelik, noul director general al CEZ Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Martin Zmelik, noul director general al CEZ Romania

Directorul general al CEZ Romania , Jan Veskrna, a fost inlocuit la conducerea companiei de Martin Zmelik, fost director de operatiuni in companie. continuă pe Wall-Street Ro

Schimbari in conducerea CEZ Romania

Incepand de astazi, Martin Zmelik preia conducerea afacerilor CEZ din Romania, inlocuindu-l pe Jan Veskrna dupa un mandat de 9 ani, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Rompetrol Rafinare are un nou director general

Noul director general al companiei Rompetrol Rafinare, de la 12 iunie, este Yedil Utekov, numit in functie in locul lui Sorin Graure, care a preluat functia de director al programului de crestere a eficentei operationale pentru rafinariile Petromidia Navodari si Vega Ploiesti, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Grupul CEZ in Romania are o noua echipa de management

Martin Zmelik a preluat conducerea afacerilor CEZ din Romania, incepand cu 1 iulie, inlocuindu-l pe Jan Veskrna dupa un mandat de 9 ani. La carma operatiunilor Grupului a fost numita Doina Vornicu, inlocuita de Ion Dobrescu pe pozitia sa anterioara de Director Executiv si Membru al Directoratului CEZ Distributie, informeaza CEZ Romania printr-un comunicat de presa.

Rompetrol Rafinare are un nou director general: cine este Yedil Utekov

Compania Rompetrol Rafinare, parte a grupului KMG International, este condusa din luna iunie de Yedil Utekov, numit in locul lui Sorin Graure, care a preluat functia de director al programului de crestere a eficientei operationale pentru rafinariile.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )