Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martor: Radu Mazare a fugit din tara din 20 decembrie, cu o cursa low cost

Adevărul Adevărul,
Martor: Radu Mazare a fugit din tara din 20 decembrie, cu o cursa low cost

Radu Mazare a parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia, in ziua de 20 decembrie. continuă pe Adevărul

Martor: Radu Mazare a fugit din tara de la 20 decembrie, cu o cursa low cost

Radu Mazare a parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia, in ziua de 20 decembrie.

Avocatul lui Mazare: Nu a fugit din tara, nu avea interdictie. Nu a avut niciodata intentia sa paraseasca Romania

Avocatul lui Radu Mazare a vorbit in exclusivitate la Antena 3, in emisiunea Esential, despre situatia fostului edil al Constantei. Acesta a sustinut ca fostul primar nu avea interdictie de a parasi.

Un martor spune ca Radu Mazare a parasit tara mai devreme decat se stia

Radu Mazare ar fi parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia in data de 20 decembrie. Un bucurestean, Eduard Peter, relateaza ca s-a.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar: Acesta ar fi insotit de un alt greu care isi astepta sentinta definitiva in ianuarie 2018 (FOTO)

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a oferit bomba finalului de an dupa ce a fugit din tara lasand in urma o scrisoare in care afirma ca se afla in Madagascar, unde a.

Radu Mazare: Am informatii ca ar fi fost tocmiti oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine si sa ma elimine

Radu Mazare a provocat bomba finalului de 2017 dupa ce a fugit din tara pe fondul numeroaselor dosare penale pe care le avea si a anuntat ca va ramane in Madagascar, unde a si cerut azil politic,.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar! Cine a mai plecat cu el

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a socat pe toata lumea cand a dat publicitatii o scrisoare in care arata ca a fugit in Madagascar si va cere azil politic. Citeste si: Ce nu a stiut Mazare despre.

VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

Bucurie de scurta durata pentru Radu Mazare. Ce ii pregatesc autoritatile romane

Radu Mazare le-a facut o surpriza anchetatorilor. Fostul primar al Constantei a plecat in Madagascar, de unde a anuntat ca va cere azi politic. Mazare sustine ca nu va reveni in.

Lovitura pentru Radu Mazare: Fostul politician NU poate cere azil politic in Madagascar

Judecatorii ar putea cere miercuri arestarea in lipsa a lui Radu Mazare, dupa ce acesta a fugit in Madagascar si a anuntat ca va cere azil politic acolo. Totusi, fostul primar din Constanta ar putea.

in ce consta MADAGASCARUL LUI RADU MAZARE: Lista AVERILOR din tara in care a cerut azil politic

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ajuns in Madagascar unde a cerut azil politic, are asigurat un loc caldut - la propriu si la figurat. Radu Mazare a anuntat inca din anul 2012 ca a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )