Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bebelusul caruia i se facuse rau dupa botez a murit la spital

România Liberă România Liberă,
Bebelusul caruia i se facuse rau dupa botez a murit la spital

Un bebelus caruia i se facuse rau imediat dupa ce a fost scufundat in apa pentru botez a murit la sp. continuă pe România Liberă

Bebelusul de sase saptamani ajuns la spital dupa botez a murit

Bebelusulde sase saptamani care a intrat in stop cardio-respirator, dupa ce preotull-a scufundat in cristelnita a murit la Terapie intensiva, potrivit unor surse citate de Antena.

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

Tatal bebelusului mort dupa botez, marturie cutremuratoare: Pe copil l-a busit sangele pe nas... Daca-l vezi cu gura cascata si ca plange, nu il scufunzi de tot in apa, nu?

Tatal bebelusului de sase saptamani, care a murit dupa slujba de botez, a povestit ca baietelul a plans si preotul s-a incapatanat sa-l scufunde de trei ori in cristelnita. Asa s-a intamplat ca mi.

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )