Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bebelusul de sase saptamani ajuns la spital dupa botez a murit

B1 B1,
Bebelusul de sase saptamani ajuns la spital dupa botez a murit

Bebelusulde sase saptamani care a intrat in stop cardio-respirator, dupa ce preotull-a scufundat in cristelnita a murit la Terapie intensiva, potrivit unor surse citate de Antena. continuă pe B1

Bebelusul de sase saptamani din Suceava, inecat la botez, a murit

Bebelusul de sase saptamani din Suceava care a facut stop cardio-respirator, dupa ce a fost scufundat in cristelnita la botez si ar fi inghitit multa apa, a murit luni dimineata.

Suceava: Bebelus in stare critica la spital, dupa ce a fost botezat in cristelnita

Un bebelus de sase saptamani a ajuns de la slujba de botez direct la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Suceava. El a intrat in stop cardio-respirator dupa ce preotul de la Biserica din.

A murit bebelusul ajuns in stare critica la spital dupa botez

S-a stins din viata copilul de sase saptamani, care a fost adus in stare critica la Spitalul Suceava, dupa ce a fost scufundat in apa, la slujba de botez. Decesul s-a produs in dimineata zilei de luni, 1 februarie, ora 6.

Bebelusul din Suceava ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat in cristelnita a murit

Bebelusul in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a ajuns in stare grava la spital dupa ce preotul l-a scufundat complet in apa in timpul slujbei de botez a murit luni dimineata, scrie Monitorul de Suceava.

Bebelusul caruia i se facuse rau dupa botez a murit la spital

Un bebelus caruia i se facuse rau imediat dupa ce a fost scufundat in apa pentru botez a murit la sp.

Tatal bebelusului mort dupa botez, marturie cutremuratoare: Pe copil l-a busit sangele pe nas... Daca-l vezi cu gura cascata si ca plange, nu il scufunzi de tot in apa, nu?

Tatal bebelusului de sase saptamani, care a murit dupa slujba de botez, a povestit ca baietelul a plans si preotul s-a incapatanat sa-l scufunde de trei ori in cristelnita. Asa s-a intamplat ca mi.

Marturia tatalui bebelusului mort dupa botez: Copilul plangea, preotul l-a scufundat de trei ori in apa

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate din Suceava care a murit dupa slujba de botez spune ca bebelusul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, scrie Monitorul de Suceava. Prima reactie a Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez.

Patriarhia cere urgentarea anchetei in cazul bebelusului mort dupa botez

Patriarhia Romana a cerut Arhiepiscopiei Sucevei sa urgenteze ancheta in cazul bebelusului mort dupa botez si a transmis ca este alaturi de familia copilului.

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )