Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marturisirea socanta facuta de fetita de opt ani a romancei, ucisa cu bestialitate in Spania

Antena3 Antena3,
Marturisirea socanta facuta de fetita de opt ani a romancei, ucisa cu bestialitate in Spania

O crima socanta ingrozea astazi Xativa, un orasel din sudul provinciei Valencia. O romanca, insarcinata in luna a sasea, a fost ucisa cu bestialitate. Femeia a fost gasita de iubitul sau, spaniol,. continuă pe Antena3

Au rapit-o si au sechestrat-o intr-un templu. Fetita de opt ani a indurat chinuri cumplite. Micuta a fost drogata si abuzata sexual, timp de o saptamana intreaga. Apoi criminalii au omorat-o cu o piatra

Sase barbati ar putea primi pedeapsa cu moartea in India, dupa ce au fost gasiti vinovati de viol si de uciderea unei fete de opt ani, intr-un caz care a starnit revolta in intreaga tara. Fata.

S-a despartit de iubita dupa opt ani, dar nu s-a impacat deloc cu gandul ca nu vor mai fi impreuna. Barbatul s-a decis sa intre in greva foamei chiar in fata casei femeii. Totul a luat o turnura neasteptata (FOTO)

S-a despartit de iubita dupa opt ani, dar nu s-a impacat deloc cu gandul ca nu vor mai fi impreuna. Asa ca barbatul a decis sa intre in greva foamei, chiar in fata casei fostei sale.

Dupa opt ani la Bayern Munchen, Rafinha revine in Brazilia si va juca la Flamengo

Fundasul dreapta Rafinha, in varsta de 33 de ani, care a plecat de la Bayern Munchen la finalul sezonului, a semnat, luni, un contract pana in 2021 cu Flamengo, echipa din Rio de Janeiro.

Soc monden! Cabral a facut anuntul TULBURATOR! Nimeni nu se astepta la ASA CEVA: S-au facut opt ani de cand...

Cabral si Andreea Ibaka formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, iar acum au implinit opt ai de casnicie. Cu aceasta ocazie, prezentatorul TV i-a transmis un mesaj sotiei lui! PROFETIA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )