Libnet.ro
UNICEF

00:07

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului

Un autoturism a intrat, in aceasta seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati in Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului. in Piata Victoriei erau cateva zeci de persoane. Soferita a fost transportata la spital

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului. in Piata Victoriei erau aproximativ 40 de protestatari,.

O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii aflati in zona

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati pe insula din Piata Victoriei. Potrivit politistilor, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit.

UPDATE O masina a intrat intr-o poarta din fata Guvernului, dupa ce a trecut printre protestatarii aflati in zona

Un autoturism a intrat, vineri seara, intr-una din portile din fata Guvernului, dupa ce femeia aflata la volanul masinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflati pe insula din Piata Victoriei, relateaza News. ro. Potrivit politistilor, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit.

Atac armat intr-o scoala din sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, o alta este in stare de soc. Un tanar care avea asupra sa o pusca, doua pistoale si doua grenade a fost retinut. Ministrul Educatiei: Este evident fapta nebuna a unui tanar fragil s

Un schimb de focuri a avut loc, joi, intr-un liceu din Grasse, in apropiere de Cannes. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de doi elevi care ar fi incercat sa-l impuste pe directorul liceului Alexis de Tocqueville din localitate. Trei persoane au fost ranite, iar o alta este in stare de soc. Un suspect a fost retinut.

Atac armat intr-o scoala din sudul Frantei. Trei persoane au fost ranite, o alta este in stare de soc. Un tanar care avea asupra sa o pusca, doua pistoale si doua grenade a fost retinut. Martor: M-am apropiat de fereastra si am vazut un barbat care se uit

Un schimb de focuri a avut loc, joi, intr-un liceu din Grasse, in apropiere de Cannes. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de doi elevi care ar fi incercat sa-l impuste pe directorul liceului Alexis de Tocqueville din localitate. Trei persoane au fost ranite, iar o alta este in stare de soc. Un suspect a fost retinut.

Atac armat intr-o scoala din sudul Franta. Doi elevi ar fi incercat sa-l impuste pe directorul liceului din Grasse

Un schimb de focuri a avut loc, joi, intr-un liceu din Grasse, in apropiere de Cannes. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de doi elevi care ar fi incercat sa-l impuste pe directo Stire in curs de actualizare.

Atac armat intr-un liceu din Franta

Cateva persoane au fost ranite in urma unui atac armat intr-un liceu din Grasse, oras din Franta, precizeaza surse apropiate investigatiei, potrivit AFP.

Atac armat si dispozitiv exploziv intr-un liceu din Franta

ACTUALIZARE 16:46 Nou bilant al Ministerului de Interne: trei raniti si un elev in stare de soc, in urma atacului de la Grasse *Autoritatile nu privilegiaza pista terorismului Purtatorul de cuvant al Ministerului francez de Interne, Pierre-Henry Brandet, a revenit asupra bilantului atacului armat de la Grasse, precizand ca trei persoane au fost ranite si una este in stare de soc, relateaza BFMTV. *ACTUALIZARE 16:20 Un dispozitiv exploziv a fost detonat de pirotehnisti la liceul Tocqueville *ACTUALIZARE 15:52 Autorul atacului de la Grasse era elev la institutia unde a avut loc atacul ---------- Cateva persoane au fost ranite in urma unui atac armat intr-un liceu din Grasse, oras din Franta, precizeaza surse apropiate investigatiei, potrivit AFP.

LUARE de OSTATICI intr-o banca din Germania. Situatia este in desfasurare (FOTO)

Politistii germani au raportat o luare de ostatici intr-o banca din orasul Duisburg. Cel putin doua persoane sunt tinute cu forta in filiala Sparkasse din localitate si exista cel putin un.

Un CELEBRU RAPPER ROMAN a fost gasit MORT intr-un cimitir din Olanda! (VIDEO)

Descoperire macabra facuta de olandezi. Un rapper roman a fost gasit mort intr-un cimitir din tara lalelelor. Oamenii legii l-au identificat pe barbat cu ajutorul Europol, deoarece in trecut a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )