Libnet.ro
UNICEF

19:45

Masini electrice, hibride si tehnologii noi, la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masini electrice, hibride si tehnologii noi, la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Salonul Auto de la Frankfurt va reuni cele mai importante nume din industria auto mondiala, cu 70 de modele si concepte prezentate in premiera, iesind in evidenta vehicule electrice, automobile cu propulsie hibrida si prototipuri menite sa demonstreze. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia lanseaza marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster.

Dacia va lansa marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret:.

Noua Dacia Duster la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Noua Dacia Duster se lanseaza maine, la Salonul Auto de la Frankfurt, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Salon Auto Frankfurt: Vezi cele mai importante modele lansate in 2013.

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai important eveniment de acest gen din Europa, continua traditia si in acest an, la cea de a 65-a editie. Producatorii auto vor avea nu mai putin de 70 de lansari in premiera mondiala, salonul fiind deschis oficial de Angela Merkel pe 12 septembrie. La Frankfurt, o data la doi ani, se aduna toata crema industriei auto mondiale, cele mai importante lansari de masini, testari de noi tehnologii in premiera sau diferite surprize destinate fanilor, facand parte .

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )