Libnet.ro
UNICEF

08:30

De ce masurile de relaxare din Capitala intra in vigoare abia luni. Explicatia lui Raed Arafat

Adevărul Adevărul,
De ce masurile de relaxare din Capitala intra in vigoare abia luni. Explicatia lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, vineri, ca CMBSU a luat hotararea de a amana pentru luni redeschiderea restaurantelor, a cafenelelor si a salilor de spectacole din Bucuresti pentru a evita aglomeratia din zilele de weekend. continuă pe Adevărul

ADRIAN MARINESCU, MEDIC INFECTIONIST LA INSTITUTUL MATEI BALS DIN CAPITALA: Painea trebuie ambalata, mainile murdare pot sa transmita mai multe boli infectioase

Painea neambalata poate reprezenta un risc, nu doar in contextul pandemiei, ci este un risc pentru mai multe micro organisme, mainile murdare pot sa transmita diverse boli infectioase prin manipularea painii, potrivit doctorului Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Capitala.

Restaurantele din Capitala, la un pas de reluarea activitatii

Sectorul HoReCa din Capitala asteapta astazi intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Bucuresti CSUMB), ai carui membri ar urma sa decida relaxarea masurilor de restrictie incepand de maine.

Membrii Guvernului au fost vaccinati anti-COVID, miercuri dimineata, la Spitalul Militar din Capitala. Primele declaratii: E singura cale ca sa iesim din logica pandemiei Veniti cu incredere, vaccinati-va! (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului se vaccineaza miercuri dimineata la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Capitala. Vaccinarea vicepremierilor Dan Barna si Kelemen si a ministrilor incepe la.

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap .

O noua zi cu aglomeratie la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Institutul Marius Nasta din Capitala (VIDEO)

A doua zi de aglomeratie la centrul de vaccinare de la Institutul Marius Nasta din Capitala. Zeci de oameni se inghesuie si marti pe holurile institutiei ca sa primeasca serul anti-COVID. Managerul.

Autoritatile din Capitala au decis: Relaxarea restrictiilor intra in vigoare de luni, 25 ianuarie, in Bucuresti (VIDEO)

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anuntat ca incepand de luni va intra in vigoare o relaxare a masurilor restrictive in Bucuresti. Decizia a fost luata in conditiile in care, timp de trei zile la.

Bucurestenii vor scapa de o parte dintre restrictiile anti-COVID. Ce masuri de relaxare intra in vigoare de luni

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) a decis vineri ridicarea partiala a restrcitiilor impuse de pandemia COVID-19 pe teritoriul municipiului Bucuresti. Restrictiile vor fi ridicate, insa, incepand de luni, nu de sambata cum se vehicula, in contextul in care Ministerul Sanatatii a anuntat ca doi bucuresteni s-au infectat cu noua tulpina din Marea Britanie.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, marti,in mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu

In mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu va fi oprita alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de marti, din cauza unor lucrari, informeaza E-Distributie Muntenia, potrivit Agerp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )