Libnet.ro
UNICEF

23:30

Autoritatile din Capitala au decis: Relaxarea restrictiilor intra in vigoare de luni, 25 ianuarie, in Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Autoritatile din Capitala au decis: Relaxarea restrictiilor intra in vigoare de luni, 25 ianuarie, in Bucuresti (VIDEO)

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anuntat ca incepand de luni va intra in vigoare o relaxare a masurilor restrictive in Bucuresti. Decizia a fost luata in conditiile in care, timp de trei zile la. continuă pe B1

Prefectul Capitalei, despre relaxarea restrictiilor: Va intra in vigoare de sambata de la ora 00.00 daca rata de incidenta ramane sub 3 Scolile mai au timp sa se pregateasca pentru scenariul galben

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat miercuri seara ca daca rata cazurilor de COVID-19 ramane sub 3 la mia de locuitori vor fi relaxate o parte dintre restrictii, cu intrare in vigoare de sambata de la ora 00. Carantina de noapte nu va fi ridicata. La fel, magazinele se vor inchide la ora 21.

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Restaurantele din Capitala, la un pas de reluarea activitatii

Sectorul HoReCa din Capitala asteapta astazi intrunirea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Bucuresti CSUMB), ai carui membri ar urma sa decida relaxarea masurilor de restrictie incepand de maine.

ADRIAN MARINESCU, MEDIC INFECTIONIST LA INSTITUTUL MATEI BALS DIN CAPITALA: Painea trebuie ambalata, mainile murdare pot sa transmita mai multe boli infectioase

Painea neambalata poate reprezenta un risc, nu doar in contextul pandemiei, ci este un risc pentru mai multe micro organisme, mainile murdare pot sa transmita diverse boli infectioase prin manipularea painii, potrivit doctorului Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Capitala.

Membrii Guvernului au fost vaccinati anti-COVID, miercuri dimineata, la Spitalul Militar din Capitala. Primele declaratii: E singura cale ca sa iesim din logica pandemiei Veniti cu incredere, vaccinati-va! (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului se vaccineaza miercuri dimineata la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila din Capitala. Vaccinarea vicepremierilor Dan Barna si Kelemen si a ministrilor incepe la.

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap .

O noua zi cu aglomeratie la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Institutul Marius Nasta din Capitala (VIDEO)

A doua zi de aglomeratie la centrul de vaccinare de la Institutul Marius Nasta din Capitala. Zeci de oameni se inghesuie si marti pe holurile institutiei ca sa primeasca serul anti-COVID. Managerul.

Nicusor Dan, reactie la cererea ministrului Sanatatii ca restrictiile in Capitala sa nu fie relaxate: Trebuie sa respectam legea. Decizia noastra a fost una formala, in baza unei Hotarari de Guvern

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca reuniunea de azi a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta prin care s-a decis relaxarea restrictiilor in Bucuresti.

Nicusor Dan, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Sa mai asteptam cateva zile, ca sa vedem ca aceasta situatie se stabilizeaza

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a facut declaratii despre o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti. Acesta a sp.

De ce masurile de relaxare din Capitala intra in vigoare abia luni. Explicatia lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, vineri, ca CMBSU a luat hotararea de a amana pentru luni redeschiderea restaurantelor, a cafenelelor si a salilor de spectacole din Bucuresti pentru a evita aglomeratia din zilele de weekend.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )