Libnet.ro
UNICEF

20:15

Meciul dintre primele doua echipe de fotbal din prima liga a Ucrainei a fost suspendat din cauza unei pene de curent

Adevărul Adevărul,
Meciul dintre primele doua echipe de fotbal din prima liga a Ucrainei a fost suspendat din cauza unei pene de curent

Meciul dintre echipele de fotbal ucrainene, Dnepr Dnepropetrovsk si Metalist Harkov, desfasurat in cadrul etapei a XII-a a campionatului Ucrainei, a fost suspendat duminica din cauza unei pene de curent, informeaza agentia de stiri AFP. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIC Ce e mai usor sa iei din prima: BAC-ul sau permisul auto?

Ce este mai usor sa iei de la prima incercare: Examenul de BAC sau permisul auto? O analiza a ratelor de promovare din prima a celor doua examene arata ca in 10 judete ale tarii e mai usor sa iti iei permisul de conducere decat sa obtii nota de trecere la Bacalaureat. Vezi in articol un infografic interactiv care raspunde la intrebarea din titlu.

Paradisul care aduce MOARTEA. Povestea dramatica a SCLAVILOR care muncesc in Qatar pentru CM de Fotbal din 2022

Desemnarea Qatarului drept tara organizatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 CM) a nascut multiple controverse in 2010, atunci cand FIFA a facut anuntul. O tara fara traditie fotbalistica,.

Una dintre primele scoli in limba romana din Transilvania, unde au invatat George Cosbuc si Liviu Rebreanu, la 150 de ani

Astazi, Colegiul National George Cosbuc, acolo unde a invatat si poetul care a dat numele unitatii de invatamant a sarbatorit 150 de ani de existenta. Aceasta este una dintre primele scoli in limba romana din Transilvania.

Romania ar putea sa aiba a doua crestere economica din regiune in 2013

Tara noastra ar putea sa se situeze pe locul al doilea in regiunea Europei Centrale si de Est, in urma Turciei, din punct de vedere al cresterii economice, potrivit estimarilor UniCredit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3054 seconds )