Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meciul Romania-Ungaria: 16 suporteri maghiari nu mai au voie pe stadioanele noastre. ...

România Liberă România Liberă,
Meciul Romania-Ungaria: 16 suporteri maghiari nu mai au voie pe stadioanele noastre. ...

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50 la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre suporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, doua . continuă pe România Liberă

50 de dosare penale dupa meciul Romania-Ungaria. ...

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50, la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre ssuporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, .

50 de dosare penale dupa meciul Romania-Ungaria. Ce au lasat in urma suporterii maghiari.

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50, la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre ssuporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, .

FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

Meciul Romania-Ungaria s-a terminat cu victoria Romaniei. Derby-ul a inceput insa pe strazi. Suporterii unguri s-au batut cu jandarmii si au incercat sa bata jurnalistii romani. CITITI SI: Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI Vineri, conflictele au degenerat. Pentru ca s-au prins ca sunt asteptati de jandarmi, in Gara de Nord, maghiarii au tras semnalul de alarma si au coborat din tren la podul Grant. CITITI SI: Incidente violente intre suporterii maghiari, .

Meciul Romania-Ungaria, platforma electorala pentru extremismul maghiar

Fanii echipei Ungariei si-au dat deja in petec, provocand o bataie in Centrul Vechi din Capitala. De la distanta, Jobbik ameninta ca atmosfera nu va fi linistita pentru ca meciul e politic si are legatura cu recuperarea teritoriilor Ungariei. Asadar, meciul Romania-Ungaria nu va fi doar o competitie sportiva, asa cum ar fi normal, ci o demonstratie a felului in care extremismul maghiar inflameaza spiritele.

Mircea Sandu, dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului ucis de caini: Am incercat sa aduc mangaiere

Criticat dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului de patru ani ucis de caini, Mircea Sandu a oferit un drept la replica pe site-ul oficial al FRF. Am incercat doar sa aduc mangaiere. A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului ca, in calitate de tata si bunic, sunt alaturi de familia greu incercata, a declarat presedintele FRF.

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Romania - Ungaria.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, .

Confruntarea Romania-Ungaria: 16 fani unguri, interzisi un an pe stadioane

Doi jandarmi romani au fost raniti si 16 fani unguri au interdictie pe stadioane in urmatorul an, dupa incidentele din ziua meciului Romania-Ungaria, de vineri, din preliminariile CM-2014, a declarat Inspectorul General al Jandarmeriei Romane,.

Bilantul Jandarmeriei si Politiei dupa meciul Romania-Ungaria: 62 persoane, la sediile politiei; 16 suporteri nu mai pot participa un an la meciuri/ 5 persoane retinute

Un numar de 62 de persoane au fost conduse la sediile politiei, iar 16 suporteri au primit interdictia de a mai participa, timp de un an, la competitii sportive, fiind aplicate 19 sanctiuni contraventionale in cuantum total de 7. 300 lei, in urma meciului de fotbal dintre Romania si Ungaria, care s-a desfasurat vineri seara la Bucuresti, potrivit Agerpres. De asemenea, 88 de persoane au fost conduse pentru cercetari la sediile unitatilor de politie, dintre care cinci au fost retinute, potrivit bilantului Politiei.

Meciul Romania-Ungaria. Ponta face apel la suporteri: Sa aratam ca suntem oameni normali la cap.

Premierul Victor Ponta a facut, vineri, din nou apel la suporterii nationalei de fotbal sa dea dovada la meciul cu echipa Ungariei ca suntem o tara civilizata, cerand fortelor de ordine fie pregatite pentru evitarea oricaror incidente violente, relateaza Mediafax. Fac apel al toti spectatorii, la bucuresteni, la cei de pe traseul galeriei echipei cu care jucam astazi, sa profitam de aceasta zi, sa aratam ca suntem tara civilizata, o tara europeana . ) sa dovedim astazi ca ura si scandalul .

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )