Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

România Liberă România Liberă,
FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

Meciul Romania-Ungaria s-a terminat cu victoria Romaniei. Derby-ul a inceput insa pe strazi. Suporterii unguri s-au batut cu jandarmii si au incercat sa bata jurnalistii romani. CITITI SI: Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI Vineri, conflictele au degenerat. Pentru ca s-au prins ca sunt asteptati de jandarmi, in Gara de Nord, maghiarii au tras semnalul de alarma si au coborat din tren la podul Grant. CITITI SI: Incidente violente intre suporterii maghiari, . continuă pe România Liberă

Meciul Romania-Ungaria, platforma electorala pentru extremismul maghiar

Fanii echipei Ungariei si-au dat deja in petec, provocand o bataie in Centrul Vechi din Capitala. De la distanta, Jobbik ameninta ca atmosfera nu va fi linistita pentru ca meciul e politic si are legatura cu recuperarea teritoriilor Ungariei. Asadar, meciul Romania-Ungaria nu va fi doar o competitie sportiva, asa cum ar fi normal, ci o demonstratie a felului in care extremismul maghiar inflameaza spiritele.

Mircea Sandu, dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului ucis de caini: Am incercat sa aduc mangaiere

Criticat dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului de patru ani ucis de caini, Mircea Sandu a oferit un drept la replica pe site-ul oficial al FRF. Am incercat doar sa aduc mangaiere. A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului ca, in calitate de tata si bunic, sunt alaturi de familia greu incercata, a declarat presedintele FRF.

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Romania - Ungaria.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, .

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

Naivul de serviciu. Despre meciul Romania-Ungaria

Visez la timpuri in care daca spun ca tin cu Ungaria sau cu Romania), raspunsul meu sa nu insemne nici mai mult, nici mai putin decit ca tin cu o echipa de fotbal. am scris in urma cu o jumatate de an, dupa partida dintre Ungaria si Romania. As fi fost un naiv de naiv daca as fi sperat ca lucrurile se vor aseza in sase luni, si, totusi, n-am putut sa ascult fara o stringere de inima vestea ca ultrasii se bat la Bucuresti.

Restrictii de trafic la meciul Romania-Ungaria

Pe Arena Nationala sunt asteptate aproximativ 50. 000 de persoane pentru meciul dintre Romania si Ungaria care va avea loc in aceasta seara. Ordinea va fi asigurata de 1. 000 de jandarmi, iar traficul va fi restrictionat incepand cu ora 15.

Restrictii in trafic pentru meciul Romania - Ungaria: Ordinea de pe stadion va fi asigurata de 1.000 de jandarmi

Suporterii maghiari au intrat deja in tara pentru meciul dintre Romania si Ungaria care va avea loc in aceasta seara pe stadionul National Arena. Pentru ca sunt asteptate aproximativ 50. 000 de persoane,.

Restrictii in trafic pentru meciul Romania - Ungaria: Ordinea de pe stadion va fi asigurata de 1.000 de jandarmi

Suporterii maghiari au intrat deja in tara pentru meciul dintre Romania si Ungaria care va avea loc in aceasta seara pe stadionul National Arena. Pentru ca sunt asteptate aproximativ 50. 000 de persoane,.

Meciul Romania-Ungaria. Ponta face apel la suporteri: Sa aratam ca suntem oameni normali la cap.

Premierul Victor Ponta a facut, vineri, din nou apel la suporterii nationalei de fotbal sa dea dovada la meciul cu echipa Ungariei ca suntem o tara civilizata, cerand fortelor de ordine fie pregatite pentru evitarea oricaror incidente violente, relateaza Mediafax. Fac apel al toti spectatorii, la bucuresteni, la cei de pe traseul galeriei echipei cu care jucam astazi, sa profitam de aceasta zi, sa aratam ca suntem tara civilizata, o tara europeana . ) sa dovedim astazi ca ura si scandalul .

Meciul Romania - Ungaria. Autoritatile de la Budapesta le recomada romanilor sa nu ...

Ministerul ungar de Externe afirma intr-un comunicat, vineri, ca se asteapta ca ungurii prezenti in Romania sa sustina echipa nationala sa se comporte sportiv si sa respecte legile romanesti. De asemenea, autoritatile ungare indeamna autoritatile romane sa nu actioneze pe criterii etnice, in urma unor ciocniri, informeaza Mediafax. Cele doua echipe nationale de fotbal joaca vineri seara un meci crucial pentru calificarea la Cupa Mondiala, la Bucuresti. CITITI SI: Incidente violente intre .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )