Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani. Cum functiona mecanismul prin care sefii institutiei de presa faceau evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani. Cum functiona mecanismul prin care sefii institutiei de presa faceau evaziune fiscala

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciul adus bugetului statului se ridica la aproape 17 milioane de lei, arata anchetatorii, adaugand ca in cazul unei decizii definitive de condamnare, s-ar putea ajunge la dizolvarea firmei si la incetarea activitatii acesteia. continuă pe Adevărul

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala, relateaza digi24. ro. Acuzatiile vizeaza contractele de drepturi de autori ale angajatilor. Potrivit sursei citate, in cazul unei decizii definitive de condamnare, se poate ajunge chiar pana la dizolvarea firmei si incetarea activitatii acesteia.

Grupul Mediafax, pus sub urmarire penala pentru spalare de bani: Compania folosea terte firme pentru plata partiala a angajatilor pe drepturi de autor

Compania Mediafax a fost pusa sub urmarire penala pentru infractiunea de spalare de bani, a anuntat vineri, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, printr-un comunicat. Grupul Mediafax.

Cinci persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de la Mediafax Group

Procurorii au retinut 5 persoane in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani al Mediafax Group. Acestea au fost retinute pentru 24 de ore si vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la.

Descinderi la sediul Mediafax. Acuzatiile din dosar: evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata in dosarul Mediafax. Surse judiciare au declarat pentru Realitatea. net ca este vorba despre evaziune fiscala si spalare bani, iar prejudiciul ajunge la cateva milioane de euro.

Descinderi la grupul Mediafax intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au avut loc in aceasta dimineata la sedii ale grupului Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar de evaziune fiscala si spalare bani, iar prejudiciul ajunge la cateva milioane de euro.

Mediafax Group sustine ca procurorii trec dreptul de autor la evaziune

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala, conform agentiei Mediafax.

Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala.

VIDEO. UPDATE. Orlando Nicoara, fost director Mediafax Group, doi avocati si alte doua persoane, ARESTATI in dosarul Mediafax.

Politistii efectueaza 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor dirme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

UPDATE. Surse: Orlando Nicoara, fost director Mediafax Group, doi avocati si alte doua persoane, retinuti in dosarul Mediafax. VIDEO

Politistii efectueaza 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor dirme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Presedintele Consiliului Judetean Timis a fost pus sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, suspectat de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, va fi cercetat sub control judiciar, iar consilierul judetean Marcel Mihoc a fost retinut, au decis procurorii DNA, joi dimineata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )