Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cinci persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de la Mediafax Group

B1 B1,
Cinci persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de la Mediafax Group

Procurorii au retinut 5 persoane in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani al Mediafax Group. Acestea au fost retinute pentru 24 de ore si vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la. continuă pe B1

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs de un sofer baut

Un grav accident de circulatie soldat cu cinci raniti a avut loc chiar in ziua de Mos Nicolae, pe raza comunei Bolbosi.

Realitatea TV: Cinci persoane retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 14:48 Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala intentat de procurori fata de Mediafax Group, potrivit unor surse citate de jurnalistii Realitatea TV. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta. --- * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

Dosarul Mediafax: Cinci persoane au fost retinute de procurori. Urmeaza arestari?

Cele cinci persoane retinute de procurori in dosarul Mediafax vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la mandat.

Douazeci de persoane au fost retinute, banuite ca au furat combustibil de la RATB

Douazeci de persoane au fost retinute ieri dupa-amiaza de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, acuzate ca ar fi furat carburant de la Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB), din autobuzele parcate, combustibilul fiind ulterior vandut prin intermediari, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, trimis redactiei.

Aproximativ 3.000 de litri de motorina, furati de la RATB. 20 de persoane au fost retinute in acest dosar

Aproximativ 3. 000 de litri de motorina ar fi fost furati din patrimoniul RATB, potrivit unor surse judiciare, Politia Capitalei anuntand ca 20 de persoane au fost retinute in acest dosar, dupa perchezitiile de.

Sapte persoane au fost retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Sapte persoane au fost retinute de politistii constanteni pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul cauzat bugetului de stat depaseste doua milioane de lei.

Neamt: Cinci persoane, retinute pentru ca emiteau facturi fiscale fictive

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Neamt, fiind acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive, relateaza Mediafax.

Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Neamt au retinut cinci persoane, acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive care sa ateste.

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara, audiat la Parchet intr-un dosar de evaziune fiscala (VIDEO)

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara este audiat luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Audierile au loc intr-un nou dosar deschis de procurori. Este vorba despre un.

Seful Mediafax Group, despre demisia sa: Plecarea mea nu are nicio legatura cu dosarul penal sau cu insolventa

Orlando Nicoara, seful Mediafax Group, detinut de Adrian Sirbu, si-a dat demisia dupa ce timp de opt ani a condus compania. El a le-a transmis colegilor o scrisoare prin care ii anunta ca decizia lui nu are legatura cu dosarul penal deschis de procurori, si nici cu insolventa.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )