Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Hotnews Hotnews,
 Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. continuă pe Hotnews

Mediafax Group: Procurorii trec dreptul de autor la evaziune. Am castigat cu ANAF, mergem in justitie

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala.

Cinci persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de la Mediafax Group

Procurorii au retinut 5 persoane in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani al Mediafax Group. Acestea au fost retinute pentru 24 de ore si vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la.

Mediafax Group sustine ca procurorii trec dreptul de autor la evaziune

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala, conform agentiei Mediafax.

Realitatea TV: Cinci persoane retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 14:48 Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala intentat de procurori fata de Mediafax Group, potrivit unor surse citate de jurnalistii Realitatea TV. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta. --- * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

Surse: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 09:06 Politia a descins la sediul Mediafax Politia a descins la sediul grupului Mediafax, detinut de Adrian Sarbu, in contextul in care la aceasta ora Parchetul General efectueaza perchezitii in 14 locatii la firme din media, din Bucuresti si Ilfov. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta.

Realitatea TV: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza jurnalistii postului Realitatea TV. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta.

Parchetul general: in dosarul Mediafax a fost declansata actiunea penala fata de patru persoane plus Mediafax Grup. Cum arata schema infractionala acuzata de procurori in cazul de evaziune fiscala si spalare de bani

Grupul Mediafax folosea terte firme pentru plata partiala a angajatilor pe drepturi de autor, insa acele firme aveau rolul de a acumula datorii in cascada, ajungand in incapacitatea sa plateasca taxe si impozite, arata referatul procurorilor prin care s-a cerut, vineri, arestarea preventiva a trei inculpati retinuti joi in acest caz - Grigoruta Roxana Dorina, Dinu Sorin si Chis Dragos. Parchetul a anuntat, vineri, ca in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani privind grupul Mediafax a fost inceputa actiunea penala fata de inculpatii Mediafax Grup SA - acuzata de spalare de bani, Cozac Daniela - acuzata de complicitate la evaziune fiscala, Grigoruta Roxana Dorina - acuzata de evaziune fiscala si spalare de bani, Dinu Sorin si Chis Dragos - acuzati de complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Ziarul Financiar si agentia Mediafax, in centrul suspiciunii de evaziune fiscala

Mediafax Mall, societate infiintata in luna septembrie, ar incasa bani pe abonamente la Ziarul Financiar, potrivit unor surse, in conditiile in care editura sa - Mediafax Group - este suspectata de evaziune fiscala. Mediafax Mall, avand ca domeniu principal de activitate editarea cartilor, ziarelor si revistelor, ii are ca actionari pe Alerria Business Consulting SRL 1%) si Adrian Sarbu 99%), iar administrator pe Roxana Grigoruta. La randul sau, Mediafax Group ii are ca actionari pe Mediafax SA 2,1%), SC Mira Consulting 2,1%), Alerria Management Company 4,2%), Adrian Sarbu 91,54%), iar ca administratori pe Roxana Grigoruta, Orlando Nicoara si Liliana Florentina Serban.

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani. Cum functiona mecanismul prin care sefii institutiei de presa faceau evaziune fiscala

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciul adus bugetului statului se ridica la aproape 17 milioane de lei, arata anchetatorii, adaugand ca in cazul unei decizii definitive de condamnare, s-ar putea ajunge la dizolvarea firmei si la incetarea activitatii acesteia.

Surse: Patru persoane vor fi retinute in dosarul de evaziune fiscala

Actualizare 15:51 Surse: Sorin Dinu, Roxana Grigoruta si Dana Cozac vor fi retinuti Sorin Dinu, Roxana Grigoruta si Dana Cozac vor fi retinuti in dosarul de evaziune fiscala, ne-au declarat surse judiciare. --- * Actualizare 15:48 C. Popescu nu comenteaza perchezitiile --- * Actualizare 15:44 Patru persoane vor fi retinute in dosarul Mediafax-MediaPro, ne-au declarat surse judiciare. --- * Actualizare 15:40 Politistii au ridicat documente cu contracte din toate birourile --- * Actualizare 15:14 Contabilul Dragos Chis, retinut pentru 24 de ore Cinci persoane au fost duse, in urma cu putin timp, la audieri, la sediul PICCJ, iar contabilul Dragos Chis ar fi primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, potrivit unor surse judiciare. Din primele informatii, se pare ca, printre cei dusi la audieri, se numara Roxana Grigoruta, Dana Cozac si alti doi contabili carora nu li s-au aflat numele. Totodata, Orlando Nicoara nu s-ar afla printre cele cinci persoane. ---------- * Surse: Audierile vizeaza fosti directori economici si contabili * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )