Libnet.ro
UNICEF

13:00

Descinderi la sediul Mediafax. Acuzatiile din dosar: evaziune fiscala si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Descinderi la sediul Mediafax. Acuzatiile din dosar: evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata in dosarul Mediafax. Surse judiciare au declarat pentru Realitatea. net ca este vorba despre evaziune fiscala si spalare bani, iar prejudiciul ajunge la cateva milioane de euro. continuă pe Adevărul

Descinderi la grupul Mediafax intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au avut loc in aceasta dimineata la sedii ale grupului Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar de evaziune fiscala si spalare bani, iar prejudiciul ajunge la cateva milioane de euro.

Zeci de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii din Constanta fac, luni dimineata, 34 de perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prin activitati in domeniul materialelor reciclabile si comert cu cereale, prejudiciul creat fiind estimat la 800. 000 de euro, potrivit Mediafax.

Descinderi in Constanta la societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

Autoritatile din Constanta fac, luni dimineata, perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani prin activitati in domeniul materialelor.

34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii constanteni efectueaza luni dimineata 34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 800. 000 de euro.

Constanta: 34 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii din Constanta fac, luni dimineata, 34 de perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Sunt vizate opt persoane suspectate ca in.

Surse: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

ACTUALIZARE 09:06 Politia a descins la sediul Mediafax Politia a descins la sediul grupului Mediafax, detinut de Adrian Sarbu, in contextul in care la aceasta ora Parchetul General efectueaza perchezitii in 14 locatii la firme din media, din Bucuresti si Ilfov. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta.

Realitatea TV: Cinci persoane retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 14:48 Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul de evaziune fiscala intentat de procurori fata de Mediafax Group, potrivit unor surse citate de jurnalistii Realitatea TV. ------- Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza surse judiciare citate de presa. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta. --- * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

Surse: Patru persoane vor fi retinute in dosarul de evaziune fiscala

Actualizare 15:51 Surse: Sorin Dinu, Roxana Grigoruta si Dana Cozac vor fi retinuti Sorin Dinu, Roxana Grigoruta si Dana Cozac vor fi retinuti in dosarul de evaziune fiscala, ne-au declarat surse judiciare. --- * Actualizare 15:48 C. Popescu nu comenteaza perchezitiile --- * Actualizare 15:44 Patru persoane vor fi retinute in dosarul Mediafax-MediaPro, ne-au declarat surse judiciare. --- * Actualizare 15:40 Politistii au ridicat documente cu contracte din toate birourile --- * Actualizare 15:14 Contabilul Dragos Chis, retinut pentru 24 de ore Cinci persoane au fost duse, in urma cu putin timp, la audieri, la sediul PICCJ, iar contabilul Dragos Chis ar fi primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, potrivit unor surse judiciare. Din primele informatii, se pare ca, printre cei dusi la audieri, se numara Roxana Grigoruta, Dana Cozac si alti doi contabili carora nu li s-au aflat numele. Totodata, Orlando Nicoara nu s-ar afla printre cele cinci persoane. ---------- * Surse: Audierile vizeaza fosti directori economici si contabili * Judecarea cererii de insolventa a Mediafax Group s-a amanat * Catalin Cretu, manager regional Visa, a fost la Mediafax pentru un interviu pe taxe si impozite.

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara, audiat la Parchet intr-un dosar de evaziune fiscala (VIDEO)

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara este audiat luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Audierile au loc intr-un nou dosar deschis de procurori. Este vorba despre un.

Realitatea TV: Noi perchezitii la firmele lui Adrian Sarbu, pentru evaziune fiscala

Parchetul General a dispus efectuarea unor perchezitii domiciliare si la firmele lui Adrian Sarbu in dosarul de evaziune fiscala in care este urmarit penal si fostul director general al Mediafax Group, Orlando Nicoara, informeaza jurnalistii postului Realitatea TV. Acest dosar a fost deschis la adresa Mediafax Group iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Ministerului Public au inceput urmarirea penala pe numele directorului general Orlando Nicoara si a presedintelui CA Roxana Grigoruta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )