Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mediastandard.ro:Tehnologia care a schimbat manipularea din online: ce este deepfake si cum il depistam

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro:Tehnologia care a schimbat manipularea din online: ce este deepfake si cum il depistam

In aceasta epoca digitala in care traim, stilul de viata ne este structurat pe baza accesului facil la informatie. De la simpla decizie de a cumpara un articol vestimentar pana la formarea unei preferinte politice, ne fundamentam alegerile, indeosebi, pe informatiile gasite sau primite pe internet. Atat formatul clasic, tiparit, al cartilor, revistelor si ziarelor, cat si televiziunea se afla intr-un constant declin al influentei sociale, numarul receptorilor de informatii in acest format consacrat fiind in continua scadere. Spatiul lasat liber de mijloacele media traditionale este castigat, indubitabil, de internet. continuă pe Hotnews

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

E oficial: cel mai raspandit nume din Romania este Popa. Care este situatia in alte tari din Europa...sau din Coreea de Nord (FOTO)

Numele de Popa este cel mai frecvent utilizat in Romania, iar in Republica Moldova cel mai des utilizat este Rusu, se arataintr-un studiu conceput de firma NetCredit. O alta concluzie a raportului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )