Libnet.ro
UNICEF

18:16

Medic celebru, mesaj transant pentru persoanele care nu cred in COVID-19, dar se imbolnavesc: Sa nu mai vina la spital

Playtech Playtech,
Medic celebru, mesaj transant pentru persoanele care nu cred in COVID-19, dar se imbolnavesc: Sa nu mai vina la spital

Sistemul sanitar din Romania se afla pe culmile disperarii, dupa ce zi dupa zi se stabilesc noi recorduri negative de imbolnaviri cu COVID-19. in ciuda mesajelor disperate transmise de autoritati si medici, cetatenii par sa ia in deradere toate restrictiile si sa vocifereze atunci cand vine vorba de respectarea unor masuri de protectie. Pentru toate . continuă pe Playtech

Managerul Spitalului Victor Babes, mesaj dur pentru cei care nu iau in serios pandemia: Sa nu vina la spital daca fac COVID. Sa se trateze cu terapii alternative

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, transmis joi un mesaj dur la adresa celor care mu respecta regulile de protectie sanitara si nu iau in serios pandemia de.

EXCLUSIV Vlad Chiriches, mesaj emotionant pentru colegi, inaintea meciului cu Islanda. Tactica secreta transmisa lui Mirel Radoi, chiar daca va fi absent

Capitanul Nationalei sufera enorm pentru ca nu va juca in seara aceasta si le transmite colegilor sai un mesaj de-a dreptul emotionant. Capitanul va urmari meciul de la televizor Au mai ramas cateva ore pana la debutul partidei dintre Romania si Islanda, poate cel mai important meci al tricolorilor din ultimii patru ani. in aceasta .

CORONAVIRUS |Reguli noi pentru romanii care se intorc cu avionul din Franta, Spania sau Marea Britanie

Noile reguli pentru romanii care se intorc cu avionul din Frata, Spania sau Marea Britanie prevad carantinarea timp de 14 sau 10 zile, daca rezultatul testului este negativ. in schimb, cei care vor sa ramana.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

In luna septembrie, preturile apartamentelor vechi cu trei camere continua sa creasca in Capitala, acestea atingand record. Preturile au crescut fata de perioada similara a anului precedent cu 4,27% 4,050 de euro). Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament Conform datelor companiei de consultanta imobiliara SVN Romania, in luna septembrie in Bucuresti, preturile .

Medic celebru in Romania: Cum facem diferenta intre gripa si coronavirus? Simptomatologia este...

Vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, Emilian Popovici, spune ca secretul pentru a bloca raspandirea infectiei cu coronavirus este testarea in masa si ancheta epidemiologica pentru toate persoanele gasite pozitive.

Nelu Tataru, invitatie neasteptata pentru cetatenii care nu cred in COVID-19: Sa mearga impreuna cu mine sa auda bolnavii strigand durerea

Dupa ce Romania a atins un nou record de infectari cu COVID-19, autoritatile au iesit in fata cetatenilor pentru a oferi informatii de ultima ora. Ministrul Sanatatii dezvaluie cate paturi mai sunt disponibile in acest moment, dar totodata ii roaga pe oameni sa fie prudenti si sa respecte restrictiile. Pentru cei care nu cred in .

EXCLUSIV Preotul Constantin Sturzu atrage atentia ca persoanele care vor sa mearga la Iasi cu trenul sunt avertizate ca nu li se elibereaza bilet daca ajung la pelerinaj. CFR Calatori: Nu am dat nicio dispozitie interna pentru a limita deplasarile

EXCLUSIV Preotul Constantin Sturzu, purtator de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, a intrebat pe Facebook enoriasii daca stiu situatii in care calatorii ce doreau sa ajunga cu trenul in Iasi.

Gabriela Firea: 63% dintre persoanele care m-au ales sunt femei. Va multumesc din suflet!

Gabriela Firea a anuntat ca 63% dintre cetatenii care au votat-o la alegerile din 27 septembrie sunt femei si le-a multumit doamnelor si domnisoarelor pentru alegerea facuta.

Ciolacu, mesaj dur pentru Iohannis: Sa dai vina pe romani pentru ca Guvernul TAU a scapat total de sub control pandemia este groaznic de gretos!

Marcel Ciolacu i-a transmis, miercuri, un mesaj extrem de dur lui Klaus Iohannis dupa conferinta de presa organizata de seful statului la Palatul Cotroceni in ziua cu cel mai negru bilant al pandemiei de coronavirus. Liderul PSD ii acuza pe Klaus Iohannis si pe liberali ca sunt singurii responsabili pentru miile de persoane infectate.

Implicat intr-un nou scandal intern, scaunul lui Dan Barna se clatina. Allen Coliban, noul primar al Brasovului, mesaj dur pentru Echipa Barna dupa abuzurile din USR: Niste demisii ar fi de bun simt

Dan Barna este din ce in ce mai criticat in USR, iar de aceasta data reprosurile ii sunt aduse de unul dintre membrii Uniunii care au obtinut victorii notabile la alegerile locale din 2020, si anume Allen.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )