Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament! Ce se intampla cu piata imobiliara

In luna septembrie, preturile apartamentelor vechi cu trei camere continua sa creasca in Capitala, acestea atingand record. Preturile au crescut fata de perioada similara a anului precedent cu 4,27% 4,050 de euro). Vesti proaste pentru romanii care vor sa-si cumpere apartament Conform datelor companiei de consultanta imobiliara SVN Romania, in luna septembrie in Bucuresti, preturile . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru credinciosi! Ce categorie de romani nu mai are voie la Sfanta Parascheva

Cu peste 10. 000 de cazuri in doar o saptamana, autoritatile au anuntat luni seara noi masuri restrictive. Ministrul Nelu Tataru si Secretarul de Stat, Raed Arafat, au anuntat masurile aprobate de guvern in urmatoarea perioada. Printre acestea si cele legate de sarbatorile religioase. Masurile ii vor afecta pe credinciosi. Vesti proaste pentru credinciosi in conferinta .

Horoscop 6 octombrie 2020. Vesti proaste pentru doua zodii: ce se intampla cu banii lor azi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Din pacate, doua dintre zodii au parte de vesti proaste pe data de 6 octombrie. Ce se intampla cu banii lor si de ce ar trebui sa aiba grija mai multa pe partea financiara? Horoscop 6 octombrie 2020. Doua dintre zodii trebuie sa aiba .

Se dau bani de la stat! Ce trebuie sa faca romanii din categoria asta care vor 150.000 de euro

Unii romani pot beneficia de o suma importanta din partea statului. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile pentru a primi banii? Iata anuntul oficialilor! Bani de la stat: conditii pentru romanii care vor sa beneficieze de sumele oferite Ministerul Economiei a publicat in cursul zilei de luni o forma avansata a Procedurii de .

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Vesti proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere. Oficialii au facut anuntul acum

In contextul pandemiei de covid-19, TAROM a anuntat reducerea salariilor angajatilor cu 20%. Conform unui comunicat emis marti seara, compania anunta masuri in ce priveste reducerea programului de lucru pentru salariati. Vesti proaste de la Tarom. Decizia e radicala, nu e cale de intoarcere Astfel, toti angajatii companiei vor trece la un program de patru .

Ce pensii vor primi, de fapt, romanii care au contributie mai mica de 15 ani. Va fi oribil daca esti in situatia asta

Pensionarii aflati in plata care au realizat stagiul de cotizare mai mic de 15 ani beneficiaza de recalculare pe noua formula. Astfel, daca suma rezultata in urma recalcularii este sub indemnizatia sociala minima, acestia vor putea opta pentru aceasta din urma, respectiv mai mare. Cati bani vor primi pensionarii cu o contributie mai mica de .

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

Ce se intampla cu pretul gazelor. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle asta

Bursa Romana de Marfuri a trimis un comunicat de presa prin intermediul caruia informeaza cetatenii ca, la inceputul anului, pretul la gaze s scazut cu 38%, iar volumul tranzactionat in semestrul III a fost mai mare decat in primele sase luni. Ce se intampla cu pretul gazelor Atat eliminarea prevederilor ordonantei 114, cat si liberalizarea .

Basescu, atac dur la adresa iresponsabilului de la Cotroceni si inconstientului vesel de la Victoria: imping lucrurile inainte, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban, spunand ca sacrifica un popor, in goana dupa popularitate si voturi, fara scrupule, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure. El sustine ca daca cei doi iresponsabili tin sa desfasoare alegerile parlamentare pe 6 decembrie, trebuie luate imediat masuri precum inchiderea gradinitelor, scolilor si a universitatilor sau inchiderea teatrelor, cinematografelor, restaurantelor mall-urilor si reducerea la maxim a transportului public.

Raed Arafat: Deplasarea la pelerinaje nu e permisa. Oamenii care vor urca in autocare, indemnati de oricine, trebuie sa stie ca persoana respectiva nu da doi lei pe viata lor (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca persoanele care vor incerca sa-i convinga pe credinciosi sa mearga la pelerinaje, contrar deciziei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )