Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un medic din cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

B1 B1,
Un medic din cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia a fost arestat pentru 30 de zile. El a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Adrian Marius Stefan, medic in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, informeaza Mediafax. Decizia judecatorilor de la. continuă pe B1

Medic arestat pentru luare de MITA

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de.

Un medic din Slobozia, prins in FLAGRANT cand primea mita

Un medic de la Comisia de Expertiza medicala de la Spitalul Judetean Slobozia a fost prins in flagrant, joi, cand primea mita.

Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

Zece medici si asistenti, adica tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea, format din zece medici si asistenti, au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce au batut recordul la spagi, scrie A.

Un director din cadrul Primariei Capitalei a demisionat

Directorul Directiei Transporturi, drumuri si sistematizarea circulatiei din cadrul Primariei Capitalei, Ion Dedu, a demisionat din functie .

Doua mausolee musulmane, distruse de jihadisti din cadrul retelei Stat Islamic

Jihadisti din cadrul retelei extremiste sunnite Stat Islamic SI) au distrus doua vechi mausolee musulmane in apropiere de orasul istoric Palmira, in desertul sirian, care se afla pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, relateaza Euronews.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )