Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un medic infectat din Suceava rupe tacerea: Am luat infectia de la directorul medical. Era pozitiv si stia, dar n-a spus

Antena3 Antena3,
Un medic infectat din Suceava rupe tacerea: Am luat infectia de la directorul medical. Era pozitiv si stia, dar n-a spus

Nicoleta Boldeanu, medic la Spitalul Judetean din Suceava, a facut dezvaluiri despre ce se intampla in sistemul sanitar. continuă pe Antena3

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Medic SMURD din Suceava: Am tratat si rude, una dintre ele a pierdut lupta. incerc din rasputeri sa-mi fac mai departe datoria

Alina Cigoli, medic SMURD care trateaza pacientii cu coronavirus din Suceava, sta departe de familie in toata aceasta perioada pentru a-si face datoria si a salva vieti.

Sinteza zilei. O asistenta de la spitalul din Botosani rupe tacerea

O asistenta de la spitalul din Botosani isi striga disperarea, dupa ce, potrivit informatiilor Antena 3, cel putin 32 de cadre medicale de acolo ar fi infectate cu coronavirus.

O asistenta din Arad rupe tacerea: Am intrat in contact cu toti pacientii morti, fara masca

Situatie grava si la Arad, unde lumea se teme ca judetul lor ar putea intra intr-un viitor apropiat in carantina totala. Teama este generata de posibila neglijenta din cadrul spitalul judetean, unde pare ca s-au comis multe din erorile de la Suceava.

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune de multe ori sunt refuzate pe motivul lipsei de locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, dupa ce Spitalul Judetean a fost transformat in centru pentru ingrijirea bolnavilor de COVID 19, iar femeile care trebuie sa nasca in acesta perioada sunt indrumate fie sa nasca acasa, fie la alte spitale din regiune, unde de multe ori nu sunt primite pe motivul lipsei de locuri, a declarat pentru HotNews. ro Irina Popescu, vicepresedinta Asociatiei Asociatiei Moaselor Independente din Romania.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )