Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un medic a murit dupa ce a cazut cu bicicleta pe un drum forestier din Paltinis

Antena3 Antena3,
Un medic a murit dupa ce a cazut cu bicicleta pe un drum forestier din Paltinis

Un barbat de 54 de ani a decedat duminica, dupa ce a cazut de pe bicicleta, pe un drum forestier din statiunea Paltinis, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. Din datele primite. continuă pe Antena3

UPDATE Duminica neagra pe drumurile din Romania: Opt oameni au murit duminica in accidente petrecute in Valcea, Sibiu, Galati, Alba si Arad

Dupa ce sambata, in prima zi a minivacantei de Rusalii au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu persoane decedate sau ranite, ziua de duminica este una si mai neagra pe sosele romanesti, pana la pranz fiind consemnat deja decesul a sase persoane in accidente petrecute in mai multe judete ale tarii. 29 Un barbat de 54 de ani a decedat duminica, dupa ce a cazut de pe bicicleta, pe un drum forestier din statiunea Paltinis UPDATE 15. 08 Un motociclist in varsta de 58 de ani, din Valea Lunga, a decedat dupa ce a iesit de pe carosabil si a intrat intr-o stiva de traverseUPDATE 14. 45 Trafic restrictionat pe Valea Prahovei, din cauza unui accident intre trei masiniUPDATE 12. 09 Politistii aradeni au mobilizat echipaje care cauta, duminica, un sofer care a accidentat mortal un biciclist pe DN 79UPDATE 11. 38 Doua persoane au murit intr-un accident produs de un politist de 35 de ani aflat in timpul liber, care a incercat sa evite un caine ce i-a aparut in fataUPDATE 11. 06 O persoana a murit si trei au fost ranite grav dupa ce un sofer care circula cu viteza pe DE 581, in Galati, a lovit o masina, apoi a ajuns pe contrasens.

Caz incredibil in Dumbrava Rosie. Un barbat a murit dupa ce a cosit fanul pe camp doua zile fara oprire, la 40 de grade Celsius

Sfarsit cumplit pentru un barbat in varsta de 64 de ani din Brasauti, Dumbrava Rosie. Acesta a murit dupa ce a cosit fanul 2 zile, fara oprire, la 40 de grade Celsius. Medicii l-au resuscinat minute in s.

ALERTA ALIMENTARA! Cel putin 53 de copii au murit dupa ce au mancat fructe exotice

Alerta alimentara internationala. Cel putin 54 de copii au murit dupa ce au mancatfructe de litchi. Tragedia s-a petrecut in India. Numit si pruna chinezeasca, acest fruct este toxic daca nu est.

Accident socant pe Autostrada Soarelui! Un copil ar fi murit dupa ce a fost spulberat intr-o benzinarie!

Un accident grav a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminica dimineata, in drumul spre mare in zona localitatii Lehliu. Din primele informatii se pare ca un sofer a intrat cu viteza intr-o benzinarie si.

Digi24: Cel putin 53 de copii au murit dupa ce au mancat fructe de litchi. Cand devin toxice prunele chinezesti

Este alerta sanitara in India unde cel putin 53 de copii au murit in ultimele zece zile dupa ce au mancat fructe de litchi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )