Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un medic in varsta de 80 de ani s-a mutat in spitalul din Rovinari: Sunt pregatit sa fiu de ajutor

Antena3 Antena3,
Un medic in varsta de 80 de ani s-a mutat in spitalul din Rovinari: Sunt pregatit sa fiu de ajutor

Petre Ciuvat are 80 de ani, este medic ATI la Spitalul Orasenesc din Rovinari si de sapte luni locuieste in spital. continuă pe Antena3

Vasile Dincu, surprins incalcand legea: Nu a purtat masca in timpul vizitei la Spitalul din Falticeni Reactiile sfidatoare ale acestuia si ale lui Marcel Ciolacu, la intrebarile jurnalistilor

Marcel Ciolacu, liderul PSD, si Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD, au vizitat, sambata, Spitalul din Falticeni, iar cel din urma nu a purtat masca de protectie. intrebat de un reporter pe.

Emanuel Isopescu a murit. Fostul prezentator tv avea 75 de ani. Ce boala luase din spital

A murit Emanuel Isopescu. Fostul prezentator TV avea 75 de ani, iar anuntul mortii a fost facut de catre fiica sa, pe pagina personala de Facebook. A murit Emanuel Isopescu. Celebrul jurnalist avea 75 de ani. Ce boala a luat din spital Celebrul prezentator TV Emanuel Isopescu s-a stins din viata la varsta de 75 .

Ancheta la spitalul din Constanta: O asistenta a fost surprinsa in timp ce tipa la o gravida (VIDEO)

Este ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta dinmunicipiul Constanta! O asistenta a fostsurprinsaintimp ce tipa la o gravidainternata, iar o pacienta aflata in acelasi salon.

52 de ore in asteptarea rezultatului testului COVID-19, in izolatorul de la spitalul din Ploiesti Ce spune Nelu Tataru

Persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Prahova, iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare, spune Nelu Tataru. El a fost joi la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce medicii Unitatii de Primiri Urgente au denuntat situatia exploziva si dramatica, acuzand ca au fost lasati singuri sa trateze bolnavii de COVID-19. Tataru a admis ca are informatii despre supaaglomerarea UPU si a izolatorului de aici, mentionand ca are cunostinta despre cazuri care au asteptat 52 de ore in izolator pentru a primi rezultatul testului COVID-19.

VIDEO Raspunsurile ironice date de Ciolacu si Dancu, dupa ce Dancu a intrat in Spitalul din Falticeni fara masca

Vasile Dancu si Marcel Ciolacu au raspuns ironic la intrebarile unei jurnaliste care voia sa stie de ce presedintele Consiliului National al PSD a intrat in noul spital din Falticeni fara masca de protectie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )