Libnet.ro
UNICEF

05:30

Medicii Calu, Pivniceru si Ianceu, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati.

România Liberă România Liberă,
Medicii Calu, Pivniceru si Ianceu, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Tot luni, vor fi externati medicii Calu si Pivniceru. Copilotul va mai ramane sub supravegherea medicilor. continuă pe România Liberă

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

Medicul Radu Zamfir, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, s-a intors la munca: Acesta a participat la o operatie de prelevare de organe la Sibiu

Din pacient, salvator: DoctorulRaduZamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic produs saptamana trecuta in Muntii Apuseni, s-a reintors la munca, joi noapte participand la o prelevare.

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16.

Apelurile localizate de STS: ISU Cluj a preluat localizarea celui de-al doilea numar de telefon dupa mai bine de doua ore / Cum arata hartile STS pentru localizarea apelurilor date de victimele accidentului aviatic din Apuseni

In 20 ianuarie, Serviciul de Telecomunicatii Special STS) a inregistrat si localizat doua numere de telefon, din retele diferite, de pe care medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii accidentului aviatic din Apuseni, a sunat la 112, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Prima localizare nr de Vodafone) a fost facuta de STS la 16:17 minute, imediat dupa ce medicul Zamfir a apelat 112. Localizarea STS a fost preluata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Cluj la doar cateva minute dupa apel. A doua localizare nr. de Orange) a fost facuta de STS la 17:31, insa dispeceratul ISU Cluj a preluat localizarea abia peste aproape 2 ore si jumatate.

Hartile STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni AU RATAT locul prabusirii

Hartile intocmite de STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni au ratat locul prabusirii avionului. Jurnalistii de la Romania Libera au obtinut documentele pe care serviciul le-a pus la.

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic, a fost externat

DoctorulSorin Ianceu, unul dintre cei trei medici internati la Spitalul Clinic de Urgenta dinCluj-Napoca in urma accidentului de avion produs in Muntii Apuseni, a fost externat. Ianceu va fi transportat.

Trei victime ale accidentului aviatic din Apuseni vor fi externate. Copilotul ramane in Spitalul de Urgenta de la Cluj

Medicii Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul Sf. Maria si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius Bihor) vor fi externati astazi din Spitalul de Urgenta din Cluj. in ceea ce-l priveste pe copilotul Razvan Petrescu, acesta va mai ramane internat pana ce starea lui se va mai imbunatati.

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat si a ajuns acasa, in Oradea, acolo unde a fost asteptat de sotie si de copii. STS-ul sustine ca medicii care au scapat cu viata.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Accident Apuseni. Ianceu: Radu Zamfir a incercat cu disperare sa o salveze pe Aura.

Medicul Sorin Ianceu, externat luni in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a povestit, la Digi 24, ca medicii care au supravietuit accidentului aviatic au luptat pana in ultimul moment pentru a o salva pe studenta Aura Ion. Citeste si: Familia Aureliei Ion va da statul in judecata, daca nu sunt gasiti vinovatii accidentului din Apuseni Doctorul Calu si-a dat foc costumului de sala, pe care l-a aprins cu ajutorul unui parfum. Am reusit sa tinem aprins un foc, sa ne incalzim cat de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.286 seconds )