Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

România Liberă România Liberă,
Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16. continuă pe România Liberă

Hartile STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni AU RATAT locul prabusirii

Hartile intocmite de STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni au ratat locul prabusirii avionului. Jurnalistii de la Romania Libera au obtinut documentele pe care serviciul le-a pus la.

Medicul Radu Zamfir, supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, s-a intors la munca: Acesta a participat la o operatie de prelevare de organe la Sibiu

Din pacient, salvator: DoctorulRaduZamfir, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic produs saptamana trecuta in Muntii Apuseni, s-a reintors la munca, joi noapte participand la o prelevare.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 16:13 Proteste in fata Palatului Cotroceni Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris.

Surse: CSAT nu a luat o decizie in privinta sefului STS

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 17:30 Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat o decizie in privinta sefului STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa.

Cluj: Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor fi externati saptamana viitoare

Cei trei medici raniti in accidentul aviatic produs in Muntii Apuseni si care sunt internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj sunt in stare buna si vor fi externati saptamana viitoare. Medicii .

FOTO. Basescu, dupa sedinta CSAT: S-a creat in mod eronat impresia ca statul roman nu ...

Sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni s-a terminat, duminica dupa-amiaza, dupa o ora si un sfert. Presedintele Traian Basescu va face, dupa sedinta, o declaratie de presa. Nu as fi dorit sa vorbesc la stadiul acesta despre accidentul din Apuseni, dar solicitarea premierului de a organiza un CSAT m-a obligat sa il organizez. Vreau sa fac o singura declaratie cu privire la capacitatea statului de a actiona in situatii de urgenta. Voi .

VIDEO Traian Basescu, despre accidentul din Apuseni: Demiterea directorului STS si trecerea serviciului la MAI nu sunt viabile/ Localizarea se putea face in 30-35 de minute

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a solicitat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii desfasurate duminica demiterea directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, si trecerea STS la Ministerul Afacerilor Interne, seful statului precizand ca niciuna dintre variante nu este viabila. Potrivit presedintelui, politicienii au lansat o minciuna publica de natura sa discrediteze o institutie a statului care si-a facut datoria, pentru ca STS nu are nici echipament si nici dreptul legal pentru a face localizarea exacta a locului accidentului. In ceea ce priveste accidentul aviatic din Apuseni, seful statului a aratat ca esecul actiunii de salvare a fost cauzat de lipsa se coordonare in conformitate cu reglementarile in vigoare. Comandamentele cerute de lege nu s-au constituit nici la Ministerul Transporturilor, nici la Ministerul de Interne, a declarat Basescu, aratand ca responsabilitatea celor doua institutii amintite nu poate fi data la o parte.

EXCLUSIV. Cele doua harti intocmite de STS pentru localizarea medicului Radu Zamfir, care ...

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a pus la dispozitia autoritatilor de salvare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni doua harti de localizare a apelurilor telefonice atasate acestui articol) efectuate de medicul Radu Zamfir. Ambele localizari au fost intocmite de catre STS pe baza informatiilor primite de la operatorii de telefonie mobila. Nici una dintre localizari, insa, nu a fost suficient de exacta pentru ca supravietuitorii accidentului sa fie gasiti la timp. Consiliul .

'O minciuna!' Prima reactie a lui Basescu despre accidentul din Apuseni

Presedintele Basescu a declarat, duminica, dupa sedinta CSAT, ca in ultima perioada s-a instalat public, prin persistenta unor minciuni, ca STS trebuia sa faca localizarea exacta a locului accidentului, spunand ca acest lucru e o minciuna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )