Libnet.ro
UNICEF

23:15

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Antena3 Antena3,
Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat si a ajuns acasa, in Oradea, acolo unde a fost asteptat de sotie si de copii. STS-ul sustine ca medicii care au scapat cu viata. continuă pe Antena3

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Apuseni: Am sunat la 112 si am dat coordonatele, indicand si localitatile

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul din Muntii Apuseni, a declarat luni, ca dupa prabusirea avionului a sunat la 112 si a dat coordonatele de pe Google Maps, indicand inclusiv zona unde se afla, si anume.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Medicii Calu, Pivniceru si Ianceu, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Tot luni, vor fi externati medicii Calu si Pivniceru. Copilotul va mai ramane sub supravegherea medicilor.

Copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni va fi operat azi, din nou, la Cluj

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, va fi operat, azi, 31 ianuarie, din nou. Interventia chirurgicala va fi la nivelul bazinului, aceasta fiind a treia operatie pe care o va face de cand a fost internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca.

Cluj: Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor fi externati saptamana viitoare

Cei trei medici raniti in accidentul aviatic produs in Muntii Apuseni si care sunt internati la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj sunt in stare buna si vor fi externati saptamana viitoare. Medicii .

Marea miza politica a lui Victor Ponta dupa accidentul aviatic din Apuseni: Subordonarea STS

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara ca USL va initia, chiar luni, un proiect legislativ de urgenta prin care sa treaca Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de Interne. Miza este una politica, STS devenind primul serviciu secret cu o schimbare majora de subordonare. STS a devenit o marota pentru multi dintre politicieni, care cred ca eventualul control asupra acestui serviciu ar insemna automat si controlul partial asupra procesului electoral, respectiv transmiterea datelor din sectiile de votare.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 16:13 Proteste in fata Palatului Cotroceni Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris.

Surse: CSAT nu a luat o decizie in privinta sefului STS

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 17:30 Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat o decizie in privinta sefului STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa.

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )