Libnet.ro
UNICEF

12:30

Medicii raniti in accidentul din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din Romania

B1 B1,
Medicii raniti in accidentul din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din Romania

Cei patru medici care au fost raniti luni, in accidentul aviatic dinApuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor dinRomania. CMR le va acorda aceasta diploma medicilor Radu Zamfir de l. continuă pe B1

Medic UPU Cluj: Evolutia celor patru medici, raniti in accidentul din Apuseni, este pozitiva.

Reprezentantul UPU Cluj a anuntat ca evolutia celor patru pacienti, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, este pozitiva. Patru echipe de medici au mers la locul accidentului din muntii Apuseni. La operatiunile de salvare au participat 16 medici, 17 asistente, un medic rezident, 7 brancardieri, patru infirmiere. Interventia noastra la locul accidentului a fost una extrem de complexa si de dificila. A necesitat o colaborare foarte buna intre noi si intre structurile de langa noi. A fost o .

Medicii raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, distinsi cu DIPLOME DE ONOARE de Colegiul Medicilor

Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din Romania CMR), a anuntat joi organizatia, informeaza Mediafax. CMR le acorda diploma de.

Studenta moarta in accidentul din Apuseni, avansata post-mortem.

Sublocotententul Aurelia Ion, care a murit in accidentul din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent, a anuntat Ministerul Apararii, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, Aurelia Ion va fi inmormantata cu onoruri militare, conform unei dispozitii a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Citeste si: Cosmarul din Apuseni: raniti in accident, ucisi de frig Tanara, in varsta de 23 de ani, era ofiter-student in anul V, la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si .

Victor Ponta: Supravietuitorii si salvatorii accidentului aviatic din Cluj vor primi decoratii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca supravietuitorii accidentului aviatic produs, luni, Muntii Apuseni, precum si persoanele care au intervenit pentru salvarea acestora vor primi decoratii. Evident, voi.

Antonescu, despre reactia lui Stroe la accidentul din Apuseni: Un exemplu de comunicare catastrofala, voi propune masuri radicale

Seful liberalCrinAntonescu a catalogat, miercuri, afirmatiile ministrului RaduStroe despre accidentul aviatic din Apuseni drept un exemplu de comunicare catastrofala. Acesta a explicat ca va.

APADOR-CH cere desfiintarea STS: Accidentul din Apuseni a relevat inutilitatea institutiei.

APADOR-CH solicita, in urma accidentului aviatic din Apuseni, desfiintarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS). Organizatia arata, intr-un comunicat de presa de miercuri, ca a formulat, inca din 2006, observatii cu privire la pachetul de legi privind securitatea nationala si a cerut public desfiintarea STS, pe motiv ca acesta nu-si justifica existenta ca structura independenta, militarizata si inclusa in categoria serviciilor secrete de informatii din sistemul national de .

Marturiile medicilor SMURD despre accidentul din Apuseni: Primii salvatori au fost satenii.

Cei doi medici SMURD care au ajuns primii la epava avionului din Muntii Apuseni au povestit ca satenii au avut rolul cel mai important in operatiunile de salvare a medicilor. Localnicii erau in bluze si cu pantofi. Nu i-a interesat. Ei stiau ca trebuie sa salveze sapte oameni. A fost impresionant. Au fost emotii, dar daca localnicii puteau, trebuia sa putem si noi care aveam pregatire. Cel mai greu a fost sa iau decizii sub presiune, a povestit Diana, unul dintre medicii SMURD. Drumul era .

Fratele studentei moarte in accidentul din Apuseni: Aurelia ar fi supravietuit daca avionul ar fi fost gasit mai devreme

Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti ca sora sa, in opinia lui, ar fi putut fi salvata, daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind.

APADOR-CH cere desfiintarea STS: Accidentul din Apuseni nu a facut decat sa-i releve INUTILITATEA

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) solicita desfiintarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), aratand ca evenimentele ce au urmat accidentului.

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )