Libnet.ro
UNICEF

15:45

Medicii au reusit sa o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: Este constienta, comunica cu echipa medicala

Antena3 Antena3,
Medicii au reusit sa o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: Este constienta, comunica cu echipa medicala

Vesti bune vin dinspre Iasi, acolo unde indragita artista Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, in stare grava, in urma unei hemoragii interne. Dupa cateva ore de tratament si perfuzii cu sange, aceasta si-a revenit partial, este constienta si poate comunica. continuă pe Antena3

UPDATE Iasi: Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala Actrita a fost dusa la spital in stare de coma

Actrita Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon, din Iasi, potrivit Mediafax. Potrivit Dianei Cimpoesu, medic sef UPU SMURD Iasi, Draga OIteanu Matei este in coma, cu hemoragie digestiva. UPDATE Actrita Draga Olteanu Matei este constienta si comunica cu echipa medicala de la ATI din cadrul Clinicii de Gastroenterologie si Hepatologie a Spitalului Sf. Spiridon, a declarat vineri seara coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

Draga Olteanu Matei, in stare grava la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Actrita Draga Olteanu Matei a fost adusa la spital, in Iasi. indragita artista se afla in stare deosebit de grava, iar medicii au demarat toate procedurile. UPDATE: Draga Olteanu Matei este constienta si coopereaza cu medicii. Conform primelor investigatii, indragita actrita a avut o hemoragie digestiva superioara, iar medicii au demarat imediat toate procedurile necesare.

UPDATE Draga Olteanu Matei, internata de urgenta, cu o hemoragie digestiva. Este constienta si comunica cu medicii

Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente din Spitalul Sfantul Spiridon, din Iasi. Conform precizarilor facute de medicul sef UPU SMURD Iasi, actrita este.

Draga Olteanu Matei, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sf. Spiridon

Celebra actrita Draga Olteanu Matei a ajuns vineri seara, in stare grava, la Unitatea de Primiri Urg.

Draga Olteanu Matei, in stare grava la spital. Actrita e internata la terapie intensiva UPDATE

Actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, a ajuns in stare grava, vineri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi.

Actrita Draga Olteanu Matei, internata in stare critica la Spitalul Judetean din Iasi

Actrita Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, in stare critica la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )