Libnet.ro
UNICEF

06:30

Medicii nu vor mai plati impozit pe venit - proiect MFP

Hotnews Hotnews,
 Medicii nu vor mai plati impozit pe venit - proiect MFP

Medicii vor fi scutiti de impozitul pe venit, indiferent daca obtin venituri din salarii sau activitati independente, prevede un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor Publice. continuă pe Hotnews

Medicii nu vor mai plati impozit pe venit - proiect al Ministerului Finantelor

Medicii vor fi scutiti de impozitul pe venit, indiferent daca obtin venituri din salarii sau activitati independente, prevede un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor Publice.

Proprietarii de terenuri agricole lucrate nu vor mai plati impozite pentru acestea - proiect MFP

Proprietarii de terenuri agricole care sunt lucrate nu vor mai plati impozite pentru acestea, prevede un proiect de ordonanta publicat luni noapte pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Fermierii vor fi scutiti de impozitul pentru tractoare, utilaje si mijloace de transport agricole

Fermierii nu vor mai plati impozitul pe mijloacele de transport pentru tractoare, utilajele agricole si alte mijloace de transport din agricultura, arata un proiect publicat de Ministerul Finantelor Publice.

Medicii vor fi scutiti de plata impozitului pe venit (proiect)

Ministerul Finantelor Publice anunta un proiect prin care medicii vor fi scutiti de plata impozitului pe venit. Potrivit hotnews, la articolul 60, unde sunt trecuti contribuabilii scutiti de la plata.

Ministerul Finantelor Publice prevede intr-un proiect de ordonanta ca medicii sa fie scutiti de impozitul pe venit

Ministerul Finantelor Publice prevede printr-un proiect de ordonanta ca medicii sa fie scutiti de impozitul pe venit, indiferent daca obtin venituri din salarii sau activitati independente.

Guvernul a aprobat ordonanta prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

Guvernul Romaniei a adoptat, in sedinta de ieri, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010.

Impozit majorat pentru terenurile nelucrate timp de doi ani - proiect MFP

Potrivit unui proiect de modificare a Codului FIscal autoritatile locale pot majora impozitul pe terenurile agricole care nu sunt lucrate timp de doi ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )